Játszottatok olyat gyerekként, hogy becsöngettetek valakihez, majd elszaladtatok?
Figyelt kérdés
2023. máj. 13. 17:07
11/17 anonim válasza:
10 jah, szerencsétlen ebbe éli ki a frusztrációját..mert már nem tudja kezeln i az idegbetegségét.
13/17 anonim válasza:
Nem, ez már régen sem volt vicces. Mehet a lepontozás.
14/17 anonim válasza:
Ki az az allat, aki 1-est lepontozta?
15/17 anonim válasza:
Igen. A legnagyabb szemétseg az volt mikor haverommal mentünk hazafelé általános iskolából, aztán mikor nem figyeltem, ő megnyomta az egyik ház csengőjét és elkezdett rohanni, én meg csak néztem hogy mi van.:D
16/17 anonim válasza:
Lepcsohazba volt egy idos neni. Alt. sulis lehettem,kb alsos. Feltem tole.
Alattunk levo szinten lakott. Hazafele menet 2x fordult elo,hogy becsongettem es elszaladtam. Masodik esetnel megfogott. Jott utanam es bemoszerolt anyamnak. Utana nem volt tobb ilyen. Most kozel 40 vagyok. Es hozzank csongetnek be a kis suhancok az utcabol es elszaladnak. Van ket kamera,mozgaserzekelos lampa. Azota nem jonnek. Bizonyara tetszett nekik az allatfejes kopogtato az ajton. Tanulsag...visszanyal neha a fagyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!