Játszottatok olyat gyerekként, hogy becsöngettetek valakihez, majd elszaladtatok?
Figyelt kérdés
2023. máj. 13. 17:07
A kérdező szavazást indított:
én igen
én nem
46 szavazat
1/17 anonim válasza:
Egyszer, de utána bűntudatom volt.
2/17 anonim válasza:
Neveletlen, primitivéknél szokás. Még gyerekként is.
3/17 anonim válasza:
#2 megszólalt Mr KarótNyelt tökéletesség
4/17 A kérdező kommentje:
Ilyen karótnyelt embert!
2023. máj. 13. 17:17
5/17 anonim válasza:
Igen és amúgy így visszagondolva qrvára szégyellem magam miatta, mert biztos, hogy én is ideges lennék a lakók helyében (bár többnyire nem vették fel, gondolom, nem volt ritka az ilyesmi, mert játszótér volt a közelben).
6/17 anonim válasza:
Nem, mert kicsiként se tartottam szórakoztatónak másokat csesztetni, akár ezzel.
7/17 A kérdező kommentje:
Pontosan :)
Ott nincs ám móka-kacagás, csak komolyság!
2023. máj. 13. 17:18
9/17 anonim válasza:
Utcán nem, de iskolában az osztálytermeken, ahol láttuk hogy épp óra volt, rendszeresen. Osztálytársam egyszer bekopogott a fizika szertárba, majd mikor felháborodva kijött egy nő fapofával elnézést kért és közölte hogy azt hitte ez a mosdó. Ahogy visszament a nő elröhögtük magunkat. Régi szép idők.
10/17 anonim válasza:
Látom a sok "rossz gyerek" most a csengő nyomogatása helyett lepontozósat játszik :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!