Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Örültek, hogy vége az ünnepi...

Örültek, hogy vége az ünnepi időszaknak és visszaáll a normál rend?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 09:37
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
*Örültök
tegnapelőtt 09:38
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Igen.
tegnapelőtt 09:41
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ezt a január-februári időszakot utálom.
tegnapelőtt 09:47
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Részint igen, részint nem. Jó volt az ünnepi időszak, de nem tarthat örökké.
tegnapelőtt 09:53
 5/15 anonim ***** válasza:
80%
Örülnék, de tegnap előjött nálam a köszvény. Ez az ünnepi időszak nem tett jót.
tegnapelőtt 10:06
 6/15 anonim válasza:
100%
Is-is. De megvan a hosszú ünnepi időszaknak is a böjtje. A hétvégék kivételével most húzhatjuk április közepéig, ami lehet ugyan gyorsan elérkezik majd, de jelen poillanatban még nagyon távolinak érzem.
tegnapelőtt 10:08
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemistaként annyiból jobb, hogy február közepéig vizsgaidőszak van, így mire visszamegyünk már tulajdonképpen tavasz lesz.

Legalábbis ha jól emlékszem tavaly februárban már voltak 20+ fokok is, és kivirágoztak a fák.

tegnapelőtt 10:54
 8/15 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom, de a január a legutáltabb hónapom.
tegnapelőtt 11:56
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Rég teltek utoljára ilyen kellemes hangulatban a karácsonyi ünnepek, valamint végre jutott olyan dolgokra is idő, amire előtte sokáig nem. Legalábbis úgy nem, hogy nem más dolgokból csippentettem időt.

Tudom, nem mehetnek az ünnepek végtelenségig, mégis pár plusz nap még jól esett volna. Bár valószínűleg azok elteltével is ezt mondanám.

tegnapelőtt 13:40
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én igen, én nem szeretem a karácsonyt. Azon kívül, hogy nem kell dolgozni, semmi jó nincs benne. Páran túl is tolják a családban is ezt az időszakot, aztán meg megy a panaszkodás, hogy mennyire fáradtak, mennyi mindent kell csinálni, pedig nem lenne muszáj, dehát ők csakazértis megszakadnak, mert jaj karácsony van.
tegnapelőtt 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!