Szeretsz élni?
Figyelt kérdés
2023. máj. 6. 04:54
A kérdező szavazást indított:
nem
igen
37 szavazat
1/9 anonim válasza:
Igen, mert hiszem, hogy az élet szép, és én minden időt ki akarok használni! 🌞😊 Sokat sportolok, kirándulok, olvasás, főzés, és persze imádom a kutyámat! ❤🐾 Aki nem látja meg az élete szép dolgait, és nem tud szabad lenni, az önmagát zárja be! Mindenkinek vannak az életében olyan dolgok amiért érdemes élni! A lelki dolgok felé kell fordulni és minnél jobban kerülni ezt a materialista fényűző világot! 33/N
4/9 anonim válasza:
Inkább azt mondanám, hogy előfordulnak napok amikor azt mondanám, hogy nem..
6/9 anonim válasza:
Hat tobb penzzel boldogabb lennek. Egy atlag amerikai kozep eletszinvonallal.
7/9 anonim válasza:
06.27 hölgy nagyon ügyesen csinálja 😊.
Bennem nincs ekkora boldogság.
A magam számára megtalálom az apró értékeket, örömöket, de nem tudom teljesen függetleníteni magam a külső körülményektől, közhangulattól, stb...
8/9 anonim válasza:
Voltam nagyon mélyen, de ahogy elengedtem (szépen, lassan, fokozatosan) a problémáimat, úgy egyre jobban kinyílt a világ, kitisztult a szemem, megláttam az élet szépségeit! Pedig nem kevés önártó gondolat fordult meg a fejemben! Szóval igen, az ÉLET HATÁROZOTTAN SZÉP! AZ ÉLET EGY AJÁNDÉK! A LEGDRÁGÁBB KINCS! Még akkor is, ha nem úgy jönnek össze a dolgok!
9/9 anonim válasza:
Összességében, vagy inkább általánosságban, azt mondanám, igen. Azonban akadnak napok, amikor ennek az ellentettje igaz; például az elmúlt hetekből sok ilyent tudnék kiemelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!