Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért van párkapcsolatod, mert szeretsz veszélyesen élni?
Nem, az, hogy szeretek veszélyesen élni abból mutatkozik meg, hogy nemrég voltam ejtőernyőzni, nyáron többször voltam extrém túrán és sziklát mászni, valamint alapvetően szeretem az extrém sportokat.
A párkapcsolatomnak mi köze van a veszélyhez?
26/N
Azért van, mert szeretjük egymást.
Bár tudom, te vagy az az idióta, aki szerint egy férfi csak azért van egy nővel, hogy legyen fix dugás.
A nyomorult életed ne vetítsd ki másokra.
2. Nem az a nyomorék én vagyok.
És igen mivel kevés kivételtől eltekintve mást nem adtok a kapcsolatba, csak a szex matt tudnak veletek lenni.
Mert ugye támogatja se lelki értelemben, se anyagi értelemben nem várhat, ezért férfi nem várhat a nőtől mást csak szexet.
De a szöveg az megy hogy nem felfele választanak a nő, olyat aki mindenben több náluk (-pin@) á véletlenül se.
5. Fentebb már leírtam.
De akkor meg egyszer a nő megkapja és megköveteli az támogatást és a pénzt amiért cserébe a férfi nem kap semmit. Mert aki ilyesmit akar az luzer, ezt a férfinek alapból hozni kell, a nőnek viszont nem kell. A nő lehet gyenge lelkileg, csóró és lakhat otthon 30 évesen is. Viszont ha te férfiként csak az egyiket nem teljesíted akkor csak simán leköpnek avval hogy sz@r vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!