Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? Pasi akit szeretsz vagy a saját gyereked?
4 éve vagyunk együtt. Nekem az előző kapcsolatból van egy nagyfiam. Kamaszodik.
Fogva van úgy gondolkodom nem egy rossz tanuló, nem szájjal vissza nem olyan gyerek aki csak vacsorázni jár haza.
Nekunk van egy 11 hós közös kisfiunk. Párom rendszeresen a nagyfiam rá rakja a gyerkőc vigyázast meg akkor is amikor ő csak tv-zik.
És ma is egy 3 percre amíg mosas tettem a gépbe a nagyfiam vigyázott rá úgy ahogy... Leeesett az ágyról a kicsi. Koppant, de baja nem lett.
A párom egtelen üvöltés e kezdted hogy mi a franc történt? Mondja meg! És hogy miért nem lehet rá vigyázni. Amíg ő a konyhába üldögélt....
A fiam úgy megijedt a kiabalastol.
Mondta aztán nekem 4 szemközt hogy fel és tart tőle ezek után.
Most mégis mit csináljak?
A páromat szeretem imádom, de hát nyilván a saját gyerekem el beszélt így! Aki bárkinél fontosabb nekem.
Most ezért küldjem el a franc a párom? Mert még órákkal később is morog az orra alatt. Nem mer bocsánatot a fiam tól.
Gyerek gyerekre ne vigyázzon!
Nem baj ha megijedt a párod, de van egy határ!
A párod hülye még ráadásul.
A gyereknek semmi baja nem lett, ez ugye azonnal kiderült, plusz így tanul. Többet nem fog leesni.
Nekem van ismerősöm, aki nem tanult meg esni - ne tudd meg, mi történik, ha mégis elesik.
Arról nem is beszélve, hogy gyerekkel nem ordítozunk így. Csak a hülyék csinálják.
Amúgy az ő feladata lett volna a gyerekre vigyázni. Csak olyannak adhatja át, aki jól csinálja, ez is az ő felelőssége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!