Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek? Pasi akit szeretsz vagy a saját gyereked?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt. Nekem az előző kapcsolatból van egy nagyfiam. Kamaszodik.

Fogva van úgy gondolkodom nem egy rossz tanuló, nem szájjal vissza nem olyan gyerek aki csak vacsorázni jár haza.

Nekunk van egy 11 hós közös kisfiunk. Párom rendszeresen a nagyfiam rá rakja a gyerkőc vigyázast meg akkor is amikor ő csak tv-zik.

És ma is egy 3 percre amíg mosas tettem a gépbe a nagyfiam vigyázott rá úgy ahogy... Leeesett az ágyról a kicsi. Koppant, de baja nem lett.

A párom egtelen üvöltés e kezdted hogy mi a franc történt? Mondja meg! És hogy miért nem lehet rá vigyázni. Amíg ő a konyhába üldögélt....

A fiam úgy megijedt a kiabalastol.

Mondta aztán nekem 4 szemközt hogy fel és tart tőle ezek után.

Most mégis mit csináljak?

A páromat szeretem imádom, de hát nyilván a saját gyerekem el beszélt így! Aki bárkinél fontosabb nekem.

Most ezért küldjem el a franc a párom? Mert még órákkal később is morog az orra alatt. Nem mer bocsánatot a fiam tól.

2022. máj. 15. 17:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de 4 év alatt gondolom nem ez az elsö jel, és te szültél neki...

Kutya kötelességed a gyereked mellett állni, te döntöttél úgy hogy megszülöd.

2022. máj. 15. 19:42
 12/19 anonim ***** válasza:
97%
A kamasz fiadat sajnalom egyedül. Szegény milyen szarul érezheti magát, egy ilyen “apakép” mellett. Ráadásul egy ilyen fontos korban… Nem kérdés, hogy mellette kellene kiállnod b+…
2022. máj. 15. 19:45
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Taho is, a nevelt fiaval szemben szemet, sajat verevel felelotlen. Megis?
2022. máj. 15. 20:17
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
A legszomorúbb hogy ez kérdés...
2022. máj. 15. 20:46
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát... tudod, ha magától nem jött rá, akkor el kellene neki magyarázni, hogy Ő felelős a saját gyerekéért.

Ha megbíz valakit, akkor NEKI kell megbizonyosodnia arról, hogy a helyettes megfelelő.

A minimum a bocsánatkérés lenne tőle - és persze ezek után a fiad bármikor megtagadhatja a gyerekfelügyeletet, senki nem szólhat érte semmit.

2022. máj. 15. 20:58
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
A párod hibázott és te még gondolkozol kettőjük között? Nem gondolkoznod kellene, hanem megmagyaráznod párodnak, hogy az az ő gyereke, és az ő és a te feladatotok vigyázni rá nem a fiadé. Ennyi.
2022. máj. 15. 21:59
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

"nem neki "adtam" a fiunk onnantól meg a nagyfiam a felelős érte."

Hát ha tényleg nem neki adtad akkor bizony nem ő a felelős érte. Miért nem az apjára hagytad?

2022. máj. 16. 07:28
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves a kamaszodó gyermek?

Miért rá lett hagyva a kistesó?

Miért nem az apjára?

2022. máj. 16. 07:55
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem az apja vigyáz rá?
2022. máj. 16. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!