Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Csak a saját érdekeimet nézzem?
Semeddig! A jelenlegi pasid helyében én már megmondtam volna hogy ha nem vállalsz fel akkor isten veled. Az előző pasi az exed persze sajnálod meg minden de erre nem lehet építeni nem az ő életéről van szó hanem a tiedről.
Én azt csodálom h ez a mostani pasi ilyen jól bírja.
de ne húzd az időt.
Most őszintén. Azért szeretnéd titokban tartani, hogy neki ne ártsd, vagy azért, hogy elszámolj azzal a ténnyel, hogy más miatt hagytál ott olyas valakit, aki szeret téged.
Szóval önös, vagy önzetlen célok miatt tartanád titokban?
Én tudom a választ. Sajnos ez általában mindig így alakul.
És most akkor gondolj bele a következőbe. Milyen érzés lenne, ha te lennél az ő helyébe és reménykednél abban, hogy újra együtt lesztek, miközben fogalmad sem lenne arról, hogy ez már soha sem fog megtörténni. És akkor ostoroznád magad, mert belehajszoltak a bizonytalanba, ráadásul fogalmad sincs róla, hogy mi történt... Mert eltitkolták előled. Minél tovább húzódik ez, annál nehezebb lesz megemésztenie azt, hogy nem csalták meg őt.
Ez is közrejátszik, hogy ne lássa azt, hogy én ennyi idő után túlléptem rajta. Világosan elmondtam neki, hogy semmi nem lesz már köztünk.
Értékelem a barátom türelmét és elveszíteni se akarom ez miatt, hogy ennyit sz.arakodok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!