Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Dohányzók! Ha csak annyi...

Dohányzók! Ha csak annyi pénzetek van egy hónapban ,hogy az albérletet pont fedezitek plusz egy nagyon kevés marad, akkor mit tesztek? Albérlet, cigi vagy kaja?

Figyelt kérdés

tegyük fel, annyi pénzetek van ,hogy pont ki tudjátok fizetni az albérletet, és maradna még 10 ezer forint (ami nyilván nem sok)..

a főbérlő rendes, és adna nektek egy hónap haladékot, így a ti döntésetek ,hogy kifizetitek az elbérletet ebben a hónapban, és csak 10 e marad,

vagy majd következő hónapban fizetitek ki ezt és a kövi havit is,

így akkor ebben a hónapban lesz azért pénz kajára...

dönthettek úgy ,hogy inkább akkor ebben a hónapban nem fizettek albit, és kv-t, cigit, energia italt, esetleg alkoholt is vesztek, de kajára már nemsok marad, vagy szinte semmi...

Mire költetek inkább? Kaja vagy cigi? és mi az első, hogy legyen cigi és kaja,vagy hogy rendezzétek inkább az albérletet, azt a hónapot meg kihúzzátok cigi nélkül és kevés kajával?

Érdekel a véleményetek...

elmondom, én már voltam ilyen helyzetben, de nem dohányzom, de inkább kifizettem az albit és nem ettem (bár barátok segítettek, így nem éheztem, de volt hogy 1 hétig nem ettem szinte semmit),

ha nekem annyi pénzem van, hogy albi + marad 10 ezer,

akkor én abból a maradék 10-ből inkább veszek zacskós levest, de lesz mit ennem. én így vagyok ezzel.

Viszont az egyik ismerősöm van most ilyen helyzetben, aki kávé,cigi, energia nélkül nem tud élni... ő nem fizetett egy havi lakbért, de cserébe kövi hónapban rendeznie kell azt is,

lett volna pénze kifizetni, de a pénzt elköltötte, így már se lakbérre nem maradt, illetve van kb 10 ezer forintja.... panaszkodott, hogy nehéz cigi nélkül... Mint írtam voltam én már úgy, hogy kajára nem volt pénzem,

de melyik a rosszabb, cigi nélkül vagy kaja nélkül lenni?

ezt nyilván én nem tudom, mert nem dohányzom, ezért érdekel a véleményetek, ti hogy vagytok ezzel?

2023. máj. 5. 12:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ugyan már, szerintem mindenkinek van legalább 1 olyan ismerőse aki akár láncdohányosként le tudott szokni teljesen. Nincs az a függőség amit ne lehetne (persze ésszel és módszeresen) legyőzni.

2023. máj. 8. 13:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Persze, hogy le lehet, ha akarja az ember. Csak sajnos sokaknak nincs elég akaratereje, még akkor sem, ha a körülmények is rákényszerítik a leszokásra.
2023. máj. 8. 22:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Bár én már leszoktam, de a cigit választottam volna a kaja helyett.
2023. júl. 3. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!