Mire vágysz most ebben a pillanatban?
Figyelt kérdés
Nekem jelenleg a vágyaim ingadoznak egy jó gyros és egy gumikacsa család között (a lavorba, amiben éppen ázik a lábam). Utóbbit kb 2015 óta egyik boltban sem láttam, úgyhogy ezt azt hiszem, álom marad. xd2023. máj. 4. 16:45
12/27 anonim válasza:
Wc papírra mert éppen el fogyott
13/27 anonim válasza:
Hogy lábra álljak a lábtörésem után és hogy rendbe jöjjön az anyagi helyzetem🥺
15/27 anonim válasza:
Arra, hogy legyen brokkoli a boltokban, mert az étrendem alapja és 3 helyen néztem és sehol nem volt.
17/27 anonim válasza:
Nem tudom mi a baj, hogy nem akarok szerelmes lenni. Nem döntés kérdése, hogy valakihez húz a szívem, és tényleg üres vagyok nélküle, és qvapocsék, hogy agyban kell eldönteni, hogy márpedig jó messzire elkerülni, lábon kihordani, mint az influenzát. De már fájt, hogy szerettem, és jól át voltam cseszve, hogy a másik fél "szerelme" az vágy volt, és ahogy, mint egy fogyasztás, kielégült a hiánya, már el is múlt, én meg néztem, mint hal a szatyorban, hogy rettentő egyoldalúvá végül teherré vált a kapcsolat.
18/27 Hans Pötterman válasza:
Arra hogy újra kezdhessek mindent, mert ez így egy rakás fos
19/27 anonim válasza:
Nyugalomra, átláthatóbb jövőre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!