Mire vágysz most ebben a pillanatban?
Figyelt kérdés
Nekem jelenleg a vágyaim ingadoznak egy jó gyros és egy gumikacsa család között (a lavorba, amiben éppen ázik a lábam). Utóbbit kb 2015 óta egyik boltban sem láttam, úgyhogy ezt azt hiszem, álom marad. xd2023. máj. 4. 16:45
21/27 anonim válasza:
Barátnőre, szeretetre, törődésre
22/27 anonim válasza:
Arra, hogy találjak egy rendes, intelligens barátnőt egy férfi ismerősömnek. Nem bírom nézni, hogy ilyen magányos. 😔
23/27 anonim válasza:
(nem túl nagyok, de a lavorba hátha megteszi😆)
Kínos, de hosszú lenne ez a listám, viszont, amire tényleg a leginkább vágyom most, az egy pozitív (!) visszajelzés lenne arról a helyről, ahol a szakmai gyakorlatomat szeretném végezni (nem belföld). Már történt egy email váltás, viszont közel egy hete várok az újabb válaszra, és nem kicsit izgulok már az egész miatt.
25/27 anonim válasza:
Egy személyre aki már sajnos nem él
26/27 anonim válasza:
Mindenem megvan az eletben, nem vagyok semmire, de egy blunt most jol esne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!