Mi értelme van a bókolásnak?
Én soha senkinek nem mondok semmi szép bókot, hogy hú de jól nézel ki, nagyon szép a hajad, nagyon jól néz ki rajtad ez a ruha, de szép szemeid vannak, milyen jó illatod van, stbb..
Ha én valakiről ezeket gondolom és mondok neki valamit, akkor nem megdícsérem, hanem inkább érdeklődni szoktam. Pl.:
Mit szoktál csinálni a hajaddal, amitől ilyen jól néz ki, tudnál-e öltözködési tippeket adni, milyen parfűmöt használsz, stbb..
Tehát nem megdícsérem, hanem érdeklődök, mert én is hasonló jó tulajdonságokkal szeretnék rendelkezni és hátha tud tanácsot adni.
Ez mitől van, mire jó a bókolás?
Szerintem te még nem volt pszichológusnál. ÉN jártam gyerekkoromban szorongás és túlzott visszahúzodottság, kis depresszió miatt. Ez nem úgy működik, hogy odamész és akkor rámosolyogsz, ő meg kitalálja mi a bajod.
Megkérdezi, hogy kedveském miért jöttél ide, milyen problémád van.
Tegyük fel elmegyek hozzá, fejtsd ki nekem mit mondjak neki, mi a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!