Az óraátállításnak van valami értelme a semmin kívül?
Figyelt kérdés
eddig is későn sokáig fent voltam, de így már lehetetlen lesz átállnom arra hogy legalább 1-2 órával hamarabb feküdjek. reggel felkelni meg kínszenvedés lesz2023. márc. 26. 03:13
1/24 anonim válasza:
Én ilyenkor csak azt szeretem, hogy később lesz sötét. De ja ezen kívül semmi értelme nincs, a szervezetnek sem jó.
2/24 A kérdező kommentje:
Az is tök szar hogy 7ig világos lesz mától, az a jó ha sötét van mert akkor jobban lehet látni a monitort. Ha elhúzom a függönyt úgy nem az igazi
2023. márc. 26. 03:21
3/24 anonim válasza:
én is itt morgok bzeg, totál kiment a fejemből, egyszer csak 2 helyett 3-at mutat az óra
4/24 anonim válasza:
Később sötétedik, ja.. Ennyi haszna van, de ez is szubjektív, én leszarom az egészet.
7/24 anonim válasza:
A nyári óraátállítás szerinti időt kellene megtartani télen is.
Több nappal, kevesebb éjszaka.
8/24 anonim válasza:
"Az időeltolódásoknak mérhető káros hatásai vannak az emberi egészségre. [126] Kimutatták, hogy megzavarja az emberi cirkadián ritmust , [127] eközben negatívan befolyásolja az emberi egészséget, [128] és hogy az éves DST időeltolások növelhetik az egészségügyi kockázatokat, például a szívrohamot [116] és a közlekedési baleseteket. " Wikipedia [link]
10/24 anonim válasza:
Szerintem azért állítgatják, hogy minél kevesebb villanyt fogyasszunk, hisz most tovább lesz világos.
Egyébként pedig sokaknak egy újabb ok a panaszkodásra és a hőbörgésre. Lásd.. kérdező és a magafajták.
Ti mindig hőbörögtök, amikor óraátállítás van? Miért nem tudjátok elfogadni csendben, hogy van oszt kész?
Majd hozzászokik a szervezetetek.
Egyébként pedig, ha ennyire frusztráltak vagytok, akkor javaslom a sportot, azzal jól le lehet azt vezetni. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!