Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi értelme van a bókolásnak?

Mi értelme van a bókolásnak?

Figyelt kérdés

Én soha senkinek nem mondok semmi szép bókot, hogy hú de jól nézel ki, nagyon szép a hajad, nagyon jól néz ki rajtad ez a ruha, de szép szemeid vannak, milyen jó illatod van, stbb..

Ha én valakiről ezeket gondolom és mondok neki valamit, akkor nem megdícsérem, hanem inkább érdeklődni szoktam. Pl.:

Mit szoktál csinálni a hajaddal, amitől ilyen jól néz ki, tudnál-e öltözködési tippeket adni, milyen parfűmöt használsz, stbb..

Tehát nem megdícsérem, hanem érdeklődök, mert én is hasonló jó tulajdonságokkal szeretnék rendelkezni és hátha tud tanácsot adni.

Ez mitől van, mire jó a bókolás?

2023. ápr. 23. 14:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
51%
Igen veled van a baj. Mérhetetlenül irigy vagy ahogyan többen is írták, ráadásul még saját ízlésed sincs ezek szerint,mert másokat akarsz utánozni. Bizonyára rühhellnek is az emberek,ha sokat érdeklödsz de egy rohadt bók nem bír kiesni a szádon, még figyelmességből sem.
2023. ápr. 23. 16:07
 12/23 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok irigy, csak kíváncsi, mert sokat teszek azért hogy jól nézzek ki és kíváncsi vagyok mit csinálhat ő hogy neki olyan. Az irigység egy negatív érzelem, nálam ez nincs jelen, csupán érdeklődöm
2023. ápr. 23. 16:45
 13/23 anonim ***** válasza:
Nálad inkább a tudatlanság van. :D
2023. ápr. 23. 16:47
 14/23 anonim ***** válasza:

“Mit szoktál csinálni a hajaddal, amitől ilyen jól néz ki…”

Dehát végül is ez bók, hiszen benne van, hogy jól néz ki az illető haja! Valamiért tartózkodsz attól, hogy nyíltan kifejezd a tetszésedet és mástól sem fogadod ezt el.

Azt nem értettem, hogy miért tartod őszintétlennek azt, aki kedveskedni akar neked. Nem hiszed el, hogy megérdemled? Pedig szerinte igen. Ezeken érdemes lenne elgondolkodni egy pszichológus segítségével.

2023. ápr. 23. 16:51
 15/23 A kérdező kommentje:

Azért tartom őszintétlennek, mert egy szép szó nem sok mindent vált ki belőlem. Ha az érzelmeket mondaná el akkor elhinnem.

Tehat ne csak azt mondja el hogy szép a hajam hanem amikor meglatta akkor mit érzett

2023. ápr. 23. 17:44
 16/23 anonim ***** válasza:
Jót, elélvezett nem? Beteg vagy kérdező 🤣
2023. ápr. 23. 17:53
 17/23 A kérdező kommentje:
Igen, mesélje el hogy mit érzett, mit váltott ki belőle, hogyan élte meg a dologot, milyen érzései lettek. Na csak annyi, hogy: Ha, jó a serod
2023. ápr. 23. 17:59
 18/23 anonim ***** válasza:
Ma már semmi, csak a probléma van vele. Elvlileg tbk. az, hogy könnyebben átvészeljük a hétköznapok szürkeségeit.
2023. ápr. 23. 21:23
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Keress fel egy pszichológust kérdező!
2023. ápr. 24. 06:50
 20/23 A kérdező kommentje:
És milyen okból?
2023. ápr. 24. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!