Nagy veszteség ha ezek kimaradtak az életemből?
Figyelt kérdés
Nem volt meg a nagy tiniszerelem (legalábbis a viszonzott semmiképpen) , illetve az első szexuális élményem sem. 22/f2023. ápr. 22. 06:33
1/15 anonim válasza:
Ami késik, nem múlik, nyugi, összejöhet még.
3/15 Hans Pötterman válasza:
Tiniszerelem egy overrated bullshit,nekem 20 évesen volt egy 16 évessel, hát inkább ne lett volna.
5/15 anonim válasza:
Határokat tisztelettel kellene övezi, mert könnyen a bíróságon találhatja az ember magát.
6/15 Hans Pötterman válasza:
Odáig el se jutottunk, nyugi.
7/15 A kérdező kommentje:
Magyarországon 14 év a belegyezési korhatár, szóval semmi törvénytelent nem csinált.
2023. ápr. 22. 07:51
8/15 Hans Pötterman válasza:
Elhitette velem hogy belém szeretett,majd én is, aztán meggondolta magát. Ennyi. Ez nem olyan nagy veszteség ha kimarad az ember életéből.
9/15 anonim válasza:
Szerintem semmit nem vesztettél. Az én tiniszerelmeim így alakultak:
1. Csak kihasznált, aztán ott hagyott, konkrétan meg is halhattam volna miatta (kitalálta hogy nem enged be, az utolsó busz már elment, és minden túlzás nélkül majdnem halálra fagytam)
2. Beleszeretett valaki másba, közölte hogy neki ennyi volt, és hogy igazából már egy éve nem érez irántam semmit
3. Vagy fél órát vártam rá iskola után, mert megbeszéltünk hogy elmegyünk randizni, míg végül megjelent és közölte hogy nem megyünk mert tegnap a haverjaival elköltötte minden pénzét
Jobban jártál hogy kimaradtál ezekből, hidd el. A felnőttek már egy fokkal érettebbek, kevesebb igazán gáz dolgot csinálnak, a kapcsolat is komolyabb.
10/15 anonim válasza:
Nem.Semennyire sem.Nem nevezhető veszteségnek.Ekkor Ökörséget gondolni de most komolyan eláll tőle a hajam....LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!