Hogyan közöljem egy pszichológussal, hogy másikhoz megyek?
Szerintem mondd meg neki hogy lemondanad az idopontodat (nem kell megmagyarazni miert nem vagy jogosult)
De ha kerdezi kozbe jott valami
Es majd ha biztosra tudod keresni fogod ot idopont foglalas miatt.
Ennyi
1
Nincs időpont, amit le kéne mondani. Csak számít a hívásomra, ezért úgy gondolom, legalább egy mailt kéne neki írnom.
Szerintem ezt te nagyon túlgondolod. Gondolom magánban mész tehát annak fizetsz akinek akarsz.
Az hogy valakinek azt ígérted felhívod, az semmire nem kötelez. Ne hívd fel, ne magyarázkodj. Menj el ehhez aki szimpi aztán ha nem jó akkor hívd fel ezt.
Nem kell ennyire túlkombinálni.
A férjem vállalkozó. Tudod hányan mondják az ajánlat után majd hívom, biztos magával csináltatom stb aztán nem hívja. Nincs ebből semmi ügy. Akkor hívd ha akarsz vele dolgoztatni. És amúgy akinek sok munkája van az nem ül a telefon mellett remegve várva hogy hívd.
Nincs semmi teendőd és jól tetted hogy többnél érdeklődtél. Más is így csinálja.
Én is ilyen lelkis vagyok, és számos pszichológust megjártam, de ne aggódj nem lesz ebből semmi baj.
Őket az érdekli, hogy pl. időben jelezd, de ilyeneken nem akadnak fent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!