Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan közöljem egy pszichológ...

Hogyan közöljem egy pszichológussal, hogy másikhoz megyek?

Figyelt kérdés
Többnek is írtam egyszerre, lehet, nem kellett volna. Az a helyzet, hogy kettő is tudna fogadni. Aki először írt vissza nekem, az is szimpi, de a másik szimpatikusabb. Viszont még szombaton azt írtam neki, hogy ma felhívom, hogy konkrét időpontot egyeztessünk. De inkább a másikhoz mennék, aki már adott is időpontot csütörtökre. Az a helyzet, hogy ha viszont mégsem válik be az, akihez menni fogok, akkor mennék a másikhoz, de így biztos rossz szájízzel fogadna.

2023. ápr. 11. 07:26
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem mondd meg neki hogy lemondanad az idopontodat (nem kell megmagyarazni miert nem vagy jogosult)

De ha kerdezi kozbe jott valami

Es majd ha biztosra tudod keresni fogod ot idopont foglalas miatt.

Ennyi

2023. ápr. 11. 07:33
 2/6 A kérdező kommentje:

1

Nincs időpont, amit le kéne mondani. Csak számít a hívásomra, ezért úgy gondolom, legalább egy mailt kéne neki írnom.

2023. ápr. 11. 08:04
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
Egyszerű a képlet: foglalj jövő hét második felére időpontot, így ha a másik nem válik be, nyugodtan mehetsz hozzá. Ha beválik, akkor érvénybe lép, amit #1 írt.
2023. ápr. 11. 08:10
 4/6 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ezt te nagyon túlgondolod. Gondolom magánban mész tehát annak fizetsz akinek akarsz.

Az hogy valakinek azt ígérted felhívod, az semmire nem kötelez. Ne hívd fel, ne magyarázkodj. Menj el ehhez aki szimpi aztán ha nem jó akkor hívd fel ezt.

Nem kell ennyire túlkombinálni.

A férjem vállalkozó. Tudod hányan mondják az ajánlat után majd hívom, biztos magával csináltatom stb aztán nem hívja. Nincs ebből semmi ügy. Akkor hívd ha akarsz vele dolgoztatni. És amúgy akinek sok munkája van az nem ül a telefon mellett remegve várva hogy hívd.

Nincs semmi teendőd és jól tetted hogy többnél érdeklődtél. Más is így csinálja.

2023. ápr. 11. 08:12
 5/6 anonim ***** válasza:
91%

Én is ilyen lelkis vagyok, és számos pszichológust megjártam, de ne aggódj nem lesz ebből semmi baj.

Őket az érdekli, hogy pl. időben jelezd, de ilyeneken nem akadnak fent.

2023. ápr. 11. 10:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, én hívásom már 4éve várja. Elküldött pszichiáterhez de nem értette meg sokadjára se, hogy a jelenlegi munkám mellett a gyógyszer kitárt. Mert orvosi alkalmasságin nem megyek át. Így inkább hagytam az egészet.
2023. ápr. 13. 07:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!