Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Boldog vagy? Boldog az életed?...

Boldog vagy? Boldog az életed? Ha nem, mi tenne boldoggá?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 3. 16:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
94%

19-es: pár edzés kimaradhat, vagy ismerkedj konditeremben.

Nálam is hasonló a gond. Munka 3 műszakban, reggelesben kötelező szombat, vasárnap 22 órakor megint meló. Nincs 1.nap 7vége sem.

Pénz van, csak idö nincs elkölteni...

2023. ápr. 3. 23:18
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Egészség + egy társ.
2023. ápr. 4. 02:06
 23/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további hozzászólásokat és válaszokat!
2023. ápr. 4. 08:42
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok boldog, és az életemet sem igazán mondanám annak. Nem mondanám rossznak, csupán üres, és mostanában eléggé stresszes.

A mi tenne boldoggá részre elsőnek reflexből rávágtam magamban, hogy "ha lenne valaki, akinek fontos vagyok, szeret, elfogad és rendszeresen kapok tőle ölelést". (szülőkön kívül) Viszont- jobban belegondolva, annak is örülnék, ha az a picit hosszadalmasabb, papírmunkás dolog, amibe lassan bele kellene vágnom (ha már nem vagyok vele elkésve), rendben és készen lenne, és már ott tartanánk, hogy szuperül megy minden.

2023. ápr. 14. 23:52
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm 24-es a részletesen kifejtett válaszod.
2023. ápr. 15. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!