Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Boldog vagy? Boldog az életed?...

Boldog vagy? Boldog az életed? Ha nem, mi tenne boldoggá?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 3. 16:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
77%

Nem.

Azt mondják, hogy az embernek egyedül is boldognak kellene lennie, nem pedig más vagy mások miatt.

Talán ez pár évig lehetséges, de túl hosszú évekig már nem. Én túl hosszú ideje vagyok egyedül. Szóval igen, egy társra vágyom elsősorban, akivel minden téren jó.

És nem ártana ha végre nem kellene protekció egy jobb munkahelyre, mert bárhová is küldöm be utóbbi időben az önéletrajzom nincs válasz...

2023. ápr. 3. 17:35
 12/25 anonim ***** válasza:
84%

Az tenne boldoggá, ha egyrészt visszatekerhetném az időt, tanulnék éjjel nappal..

Másrészt, ha olyan munkám lenne, amit szeretek, és ne kényszerből járjak dolgozni.

Ha nem ilyen világ lenne, hogy a mai fiatalok többsége nem tud különköltözni, max.albérletbe, nehéz így gyereket is vállalni. Jó tudom, vannak kivételek...

Ismerkedni is nehéz. Mikor, hol, kivel?

2023. ápr. 3. 17:38
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem

Nem

Egy másik élet

2023. ápr. 3. 17:43
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok boldog. Egy új, jobb munkahely lenne megváltás számomra.
2023. ápr. 3. 17:46
 15/25 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2023. ápr. 3. 18:06
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok boldog. Ha kapnék egy jól fizető állást egy gyönyörű virágboltban és lenne saját házam veteményessel, akkor az lennék.
2023. ápr. 3. 18:34
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha a közelemben tudhatnék 2-3-4... megbízható embert. Játszmák, hátbaszúrás stb. nélküli életben. De már az is jó, ha békénhagynak, elfelejtenek.
2023. ápr. 3. 20:19
 18/25 A kérdező kommentje:
#16, #17 köszönöm a hozzászólásaitokat!
2023. ápr. 3. 20:22
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Mondhatni.. Tele vagyok loveval, de a melo miatt nem erek ra csajozni :/ Csak melo meg edzes kb.. haverom, baratom az sok van
2023. ápr. 3. 20:51
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha egészséges lennék..

Ha a munkahelyemen nem csak azt vennék észre, amit nagyon-nagyon ritkán rosszul csináltam, hanem azt is amit nagyon jól!

Ha lenne valaki, akár csak egy valaki, aki szeret.

2023. ápr. 3. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!