Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan tudtok megélni jelenleg...

Hogyan tudtok megélni jelenleg adott havi bevételeitekből?

Figyelt kérdés
Mennyi a bevételetek? Hányan vagytok? Mennyi a rezsi? Albérlet vagy saját ingatlan? Van kölcsön?
2023. márc. 30. 23:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
55%

Nettó másfél millió havonta, kettőnkre. Saját ház, nincs semmilyen hitelünk. Rezsi kb csak víz, szemétszállítás, meg internet, havi párezer forint. Napelem megtermel minden mást. Elektromos autó, szintén nem kell bele tankolni.

Elég kényelmesen kijövünk.

2023. márc. 30. 23:44
 2/16 anonim ***** válasza:
62%
Kényelmesen. Saját (vásárolt, modern, nem örökölt) ingatlan, átlag alatt fogyasztok rezsiben.
2023. márc. 30. 23:44
 3/16 anonim ***** válasza:
48%

Bérleti díjat nem kell fizetnünk, így könnyű dolgunk van.

2022 elején a bevételünk 550 körül volt, amiből kb 250et költöttünk el havonta, így félre tudtuk tenni havi 200at.

Átlagosan, szóval nem minden hónapban, de átlagosan így jött ki.

Aztán 2022 elején megtakarításokból, hitelből és családi segítségből vettünk egy lakást és kiadtuk albérletbe, illetve a pedagógus feleségem magánvállalkozást indított, illetve az én fizum is emelkedett kb 15ezerrel. Így a bevételeink 850-950 körül alakul havonta.

Ugyanakkor a minden is megdrágult, nomeg különböző felújítások is mennek rendesen, szóval jó, ha 500ból megvagyunk a hónapban. De inkább 600.

Tegyük hozzá, hogy a kiadások közé számoódik 2x20ezer lakástakarék és 1x30ezer befektetési biztosítás is,s zóval ezek nem giazi kiadások, előbb-utóbb megtérülnek, de jelenleg a bevételeket csökkentik.

Szóval kb amennyivel nőtt a bevételünk, annyival az árak is nőttek.... Persze még mindig bőőőőven jobb helyzetben vagyunk, mint nagyon sokan mások.

2023. márc. 30. 23:45
 4/16 anonim ***** válasza:
76%
Jol. Egyedul albi. Rezsivel 200, de nemsoka koltozok es csak 150 lesz. Nettom 550. Semmi kolcson
2023. márc. 30. 23:51
 5/16 anonim ***** válasza:
68%

480 nettó a havi, 250-300-at rakok félre általában.

Még mindig szüleimmel élek, gyűjtök önerőre, mondjuk jó sokáig...

2023. márc. 30. 23:51
 6/16 anonim ***** válasza:
94%

Havi 560-at keresek.

A megélhetésemmel nincsen bajom, mert nyilván kényelmesen megélek... De ennyi.

És ezzel van bajom, hogy igazából hiába marad havi 200-250 ezrem, azzal úgy nem tudok mit kezdeni. Egyik oldalról egy részét igyekszem elrakni, hogy ha oda jutok akkor előtörlesszem a hitelemet, másrészt a kis dolgokra elég, de mondjuk egy nagyobb beruházás (bútorok, konyha, stb.) így is idő. Olyanról mint autó, utazás ne is beszéljünk.

2023. márc. 30. 23:55
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

450 a nettóm jelenleg, némi túlórával 500 felett egy picivel.

Szülőkkel élek, rezsibe beszállok, ott a saját házam felújítás alatt van mert nem olcsó se az alapanyag, se a szakemberek munkadíja, amit tudok én csinálok, de mindent én sem tudok. A házat még 2017 be vettem meg a közeli faluban ahol akkor elég olcsón lehetett házat venni független attól hogy nincs messze a nagy város, sok munkalehetőséggel de sokan nem akartak onnan ingázni. 2 autóm van de csak egyet tartok fenn, másikat átadtam tesómnak azzal a kikötéssel hogy mindent Ő fizet, kivéve a szervízt, azt én csinálom, meg szerzem be hozzá amit kell, és fizetem, de minden mást neki kell. A házamnak minimális rezsije van, villany az húzós mert rengeteg gép villanyról megy plusz valamilyen szinten fűtenem kell ami szintén villanyról megy az ideiglenes fűtés

2023. márc. 30. 23:58
 8/16 anonim ***** válasza:
84%

Havi 250-300 között a nettóm.

Van egy 35 nm-es házam külterületen, én magam építettem durván majdnem 5 millióból még pár évvel ezelőtt. Rezsi nem sok, van mellette egy kis fogyasztású 20 éves kocsim.

28 éves vagyok

2023. márc. 31. 00:40
 9/16 anonim ***** válasza:
60%
Ha rendszeresen járok melózni, akkor annyi pénzem van, nem tudom hova rakni.
2023. márc. 31. 06:01
 10/16 anonim ***** válasza:
43%

1.3-1.5m nettó, 2 felnőtt ,1 tini,1 baba.

A rezsink olyan 60-80 ezer havonta, hitelünk nincs semmi.

2023. márc. 31. 06:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!