Hogy bírjam elviselni hogy folyamatosan zaklatnak a buszon, ha meg megpróbálok fellépni ellene még nekik áll feljebb?
Tehát... néznek? Ez a zaklatás, hogy néznek?
Nem vagy kicsit paranoiás?
"Vagy elkezdek mutogatni, az öklömet pl. "
Ne provokáld az embereket. Ezek után valószínűleg nem bámulnának alapból, de olyan a viselkedésed ami miatt felhívod magadra a figyelmet (miután bemeséled magadnak hogy veled foglalkoznak, miközben a tömegközlekedésen tipikusan mindenki bámul ki a fejéből vagy bele van bújva a telefonjába, füle bedugva zenével hogy véletlenül se kelljen senkivel kommunikálni), majd utána azon háborogsz hogy miért néznek. És ezek után még fenyegetően is viselkedsz, hátha egyszer sikerül belehajolni egy késbe, mert egy másik bolond is azt hiszi hogy balhézni akarsz.
Én se szeretem, ha néznek, rosszul esik, de ez még nem zaklatás...
Találd meg a lelki békédet, mert van egy olyan gyanúm, hogy eddig még nem sikerült.
"Mást is zavar ha valaki folyamatosan bámulja nem csak engem"
Engem pl. nem zavar. Nyugtázom, hogy "legalább láttál ma valami szépet, B+", majd folytatom a táj bámulását, vagy az olvasást, vagy bármit.
Itt veled van a probléma, hogy így reagálsz arra, hogy... néznek? És erre tényleg elkezdesz agresszívan gesztikulálni? Rettegek a naptól, mikor neked jogsid lesz, és rászabadítanak az utakra ezzel a mentális állapottal. Kérlek, tedd meg magadért és másokért, hogy legalább elbeszélgetsz egy pszichológussal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!