Beszélgettem egy férfival és az egyik keze az ágyékán volt miközben ült, és széttárta a lábát. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
2023. márc. 27. 19:29
11/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy aggódjak-e, van olyan hogy kicsit megvakarja ott a dolgokat. A munkám miatt sokat érintkezek vele, ezért aggaszt a dolog, hozzáteszem ő sokkal idősebb mint én.
2023. márc. 27. 22:33
12/13 anonim válasza:
11
https://www.youtube.com/watch?v=aewNWXUV3rM
..............................................................
Egyébként valóban van,hogy csupán csak megigazítja az ember a szervet.Mert kényelmetlen pozícióba mozdul el és az alsónemű ott tartja.Ilyenkor pedig helyre kell tenni.
13/13 anonim válasza:
Hűha, ezek a nők mikre gondolnak már, ha épp faroknál van valami, hajlamosak másra is gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!