Gyakran a kedvességem és a közvetlen személyiségem sodor olyan helyzetekbe amik nem tesznek boldoggá, ezen szeretnék változtatni magam miatt. Amikor valakivel találkozok mindig kedves vagyok, segítek ahol tudok. Visszafelé persze ez soha nem működik. Sokáig úgy voltam, áhh csak nem találtam meg a megfelelő embert. De mostanra tudatosult bennem, hogy az egészről inkább én tehetek. Amiért kedves voltam velük ugyan ezt vártam cserébe. Viszont ez nem így működik.
Milyen türkökkel vagy milyen gondolkodás móddal hidegülhetnék el az emberektől? Amikor kihagyok egy lehetőséget és tudom hogy segíthettem volna rossz érzéssel tölt el, és ez kihatással van a kedvemre, beszédstílusomra, mindenre.
Őszintén nem fogsz tudni sehogy, mert te ilyen vagy és kész. Én is sokat csalódtam emberekben emiatt, de a párom úgy szeret, ahogy vagyok. Hidd el, meg fogod találni te is azt, aki értékel és nem a toxikus kapcsolatok éltetik.
2023. márc. 13. 11:26
2/16 anonim válasza:
Rossz az irány: ne hidegülj el az emberektől. Én is mindenkivel kedves vagyok, és ha nem kapom vissza, akkor azt úgy veszem, hogy oké, akkor oda másodszor már nem teszek energiát. Ha már először sem lennék kedves, akkor a kedves emberektől is megfosztom magam, az meg mire jó? Befektetés nélkül nincs hozam sem.
2023. márc. 13. 11:27
3/16 anonim válasza:
Az a baj, hogy elvárásod van. Azt szeretnéd, hogy más is olyan legyen, mint te. De ez nem így működik.
Van, aki nem kedves és ennyi.
2023. márc. 13. 11:39
4/16 anonim válasza:
Ne azért legyél már kedves, hogy a másik is az legyen. Azért legyél, mert az vagy. Azért kapod a negativ élethelyzeteket, mert érezni rajtad, hogy kamu a kedvesség.
2023. márc. 13. 13:03
5/16 anonim válasza:
Azért kapja a negatív élethelyzeteket kedves 4es mert azok akiknek segít, nem mások csak emberbőrbe bújt patkányok. Erre utazik az összes, hogy a jóhiszemű segítőkész emberekből kifacsarja amit csak lehet, utána el van felejtve az illető, eméssze meg a dolgot úgy ahogy akarja. Na ezért nem adok én már senkinek semmit. Kérdező ezek után te se legyél jószívű mert hála vagy köszönet helyett csak "pofonokat" kapsz.
2023. márc. 13. 17:46
6/16 anonim válasza:
Hasonló vagyok én is. Nekem sokat segített a Dokik sorozatbeli Dr. Cox stílusának a figyelése.
2023. márc. 13. 19:23
7/16 anonim válasza:
Úgy látom akik lepontozták az 5ös válaszomat azok magukra ismertek.
2023. márc. 14. 19:22
8/16 anonim válasza:
"Úgy látom akik lepontozták az 5ös válaszomat azok magukra ismertek."
Én nem pontoztalak le, ugyanakkor nagyjából 0db emberre tudom elmondani, hogy magára ismerhetne a leírásodból. A hozzászólásod tipikus mártírjáték: a "nem érdemelt meg engem a világ" melodráma. Egy tini emo zenekar aláfestésével hangzana a legjobban.
2023. márc. 14. 22:58
9/16 anonim válasza:
8as ezek szerint rád nem jó a kabát, ami dicséretre méltó. Ezek szerint téged nem találtak meg a kártékony férgek ha nulla db emberre illik a leírásom. Igazat megvallva nem értek egyet veled mert én merőben mást tapasztaltam,de elfogadom a véleményed.
2023. márc. 15. 08:52
10/16 anonim válasza:
"Ezek szerint téged nem találtak meg a kártékony férgek"
Nem így értem, dehogynem találtak be toxikus, önző emberek. Ugyanakkor az a tapasztalatom, hogy a szánt szándékkal, tudatosan másokon élősködő emberek legendája minimum túlzó. Azt tapasztaltam, hogy sokszor bennük ugyanaz a káros cinizmus mozog, ami benned: ők is azt gondolják, a világ szar, és vagy téged használnak ki, vagy te másokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!