Mit kezdjek az életemmel, ha nem érdekel semmi, nincs jövőképem/célom és totál motiválatlan vagyok?
Van egy diplomám, amibe az előzetes képességeimhez képest irreálisan nagy energiát fektettem, a sok stressz miatt lett is egy krónikus betegségem és kb. nettó 300-350 a bérem.
30 elmúltam, nincs barátnőm, de a fásult hétköznapok miatt (mivel utálom a szakmám) nincs is kedvem ismerkedni szóval céljaim, motivációim sincsenek. Nem érdekel semmi, se hobbi, se sport. Azt érzem, hogy vegetálok a munkahelyen is és bármikor kirúghatnának ha akarnának mert fejlődésre se vagyok képes.🤯
Megnéztem most ezt a videót és erről jutott eszembe, hogy mások meg milyen célokkal, sikerekkel élik az életüket és mintegy kihívásként élik meg, amit élveznek, nekem meg minden kihívás csak görcs és szenvedés:
Csomóan szereztek menő mérnök/orvos/biológus/vegyész/programozó diplomát csuklómozdulattal és kívánják, élvezik a tudást, a kihívást, a fejlődést a tudásszomj ott készül belőlük kirobbanni.
Én meg félek mindezektől és nem tudok/nem akarom ezeket. 😩
-----------------------------------------------------------------------------------
Azt érzem, hogy elcseszett életképtelen, selejt ember vagyok akinek csak idő kérdése a hajléktalan lét ilyen hozzáállással. Pedig én változtatnék, de egyszerűen fárasztó megtenni bármilyen lépést. Akármibe belekezdtek abbahagyom vagy pénzt adok ki érte (angol könyvek, kondigép) és ott porosodik évek óta, mert nincs motivációm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!