Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tartanád úgy a kapcsolatot...

Tartanád úgy a kapcsolatot valakivel, hogy csak hétköznap 8-tól 4-ig válaszol?

Figyelt kérdés

Ha beszélgetünk és kérdezek valamit, de eljön a 4 óra, akkor csak másnap válaszol rá.

Hétvégén egyáltalán nem reagál. Munkahelyén unatkozik, olyankor keres, amúgy meg nem. Nekem meg sokszor a munkahelyemen nincs időm írogatni.

2023. márc. 20. 10:03
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
85%
Nem.
2023. márc. 20. 10:05
 2/35 anonim ***** válasza:
85%
Nem:)
2023. márc. 20. 10:06
 3/35 anonim ***** válasza:
89%

Nem ragadok senkire. Ha így van, ahogy leírtad, akkor várd meg míg ő ír és te válaszolj arra, amikor kedved tartja.

Egyébként egy fontos információt kihagytál, hogy ezt leszámítva milyen kapcsolatban vagytok és mennyit szoktatok személyesen találkozni?

2023. márc. 20. 10:07
 4/35 anonim ***** válasza:
50%
Mi ez a beteges elvárás, hogy egy chat üzenetre "azonnal" válaszolni kell? Tartanám-e a kapcsolatot valakivel, aki csak másnap válaszol? Simán. Nem is értem, mi a gond ezzel.
2023. márc. 20. 10:09
 5/35 anonim ***** válasza:
58%

Ki ő neked?

Neki joga van menedzselni az életét, ha így ér rá, így ér rá. Ha te nem akarod elfogadni, azzal neked van dolgod. Vagy jelezed, hogy neked ez nem felel meg, vagy megfelel, de akkor ne kérdőjelezd meg.

2023. márc. 20. 10:10
 6/35 anonim ***** válasza:
87%

Milyen kapcsolatban vagy az illetővel?

Volt egy házas kollégám, az íróasztala fiókjában tartott egy mobiltelefont, így munkaidőben azon kommunikált a szeretőjével, azon szervezte le a randikat. És ez ugye csak hétköznap munkaidőben volt lehetséges.

Utána meg hazament és otthon lazán bemutatta az asszonynak a másik mobilját (ha az véletlenszerűen bele akart nézni), hogy ő milyen hűséges férj, és milyen feddhetetlen ember.

Úgyhogy nekem azóta mindenki gyanús aki csak 8-16-ig akar kapcsolatot tartani. :)

Ha nem házas az illető, akkor meg elég fura.

2023. márc. 20. 10:15
 7/35 anonim ***** válasza:
83%
Én is ilyen vagyok. Munkaidő után egyedül a személyes ügyeimben válaszolok.
2023. márc. 20. 10:18
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb kollégámmal pont így tartjuk a kapcsolatot.
2023. márc. 20. 10:19
 9/35 A kérdező kommentje:

Egy jó barátom.

Senki nem mondta, hogy azonnal kell válaszolnia. :D Itt sem írtam ilyet szerintem. Én sem szoktam senkinek 2 másodpercen belül visszaírni.

De zavaró, hogy beszélgetünk, majd a tegnapi témára másnap válaszol, ami nem aktuális.

Én most pl ráérek munkaidőben, de vannak olyan napok mikor örülök, ha enni van időm. Nemhogy netezni. De ugye vele este nem lehet beszélni.

2023. márc. 20. 10:20
 10/35 anonim ***** válasza:
18%
Ha zavar, nem kérdezel 4 előtt olyat, amire azonnal választ várnál. Vagy az zavar, hogy nem kontrollálhatod más szabad akaratát?
2023. márc. 20. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!