Tartanád úgy a kapcsolatot valakivel, hogy csak hétköznap 8-tól 4-ig válaszol?
Ha beszélgetünk és kérdezek valamit, de eljön a 4 óra, akkor csak másnap válaszol rá.
Hétvégén egyáltalán nem reagál. Munkahelyén unatkozik, olyankor keres, amúgy meg nem. Nekem meg sokszor a munkahelyemen nincs időm írogatni.
Csak annyi a történet, hogy az illetőnek van egy kontrolláló felesége (vagy férje) aki nem engedi, hogy munka után és hétvégén a cimborákkal írogasson.
Ezért intézi munkaidőben ezeket a dolgait (mert ott nyugta van ilyen szempontból). Ennyi.
A barátod becsicskult otthon, erre van lehetősége ami most van. Te meg szépen eldöntöd hogy jó e ez a felállás neked vagy sem.
"A barátod becsicskult otthon, erre van lehetősége ami most van."
Semmi részletet nem tudunk az illetőről.
#32:
Igen, nem tudjuk a részleteket, de azért az feltűnik neked is gondolom, hogy munkaidőben kommunikál vele a barátja, tehát nem az van hogy egy hónapig nem áll vele szóba!
Csak onnantól van a gond, amikor a nejével van (munka után, hétvégén).
Akkor ebből neked nem egyértelmű hogy a neje korlátozza le, vagy ezt beszélték meg otthon?
Hallottam én már olyat is amikor a feleségnek nem tetszettek az férj cimborái, de ezt szemtől szemben nem mutatta ki, de a férjnek elmondta hogy korlátozza le a velük való kapcsolatot (ne menjen velük sörözni, focizni, pecálni stb). A férj meg ha nem akarja elbukni a haverokat, akkor kénytelen az asszony háta mögött tartani a kapcsolatot velük, ahogy éppen meg tudja oldani.
Te még nem hallottál ilyenről?
Köszi a válaszokat!
Nekem az esett rosszul, hogy múlt hét előtt írtam neki, kérdeztem tőle, hogy tudott-e szabit kivenni, elengedték-e, illetve írtam neki más, személyes dolgot. Semmi válasz egész múlt héten. Ma reggel 8 után írt, hogy bocsi, csak nagyon visszafogta a netezést és most válaszol. Múlt hèten meg a facebook felhozta nekem a focis posztokat, ami alá kommentelgetett. Igen, valószínűleg sosem volt a kezében a telefon.
Amúgy nekem is van párom. Ha együtt vagyunk, nem a telefont nyomkodjuk ez nyilvánvaló. Viszont attól függetlenül esténként én is visszaírok a barátaimnak mindig.
Sosem azt mondtam, hogy ne a feleségével meg a gyerekeivel töltse a szabadidejét, de hogy titokban kell irogatni munkaidőben, azt túlzásnak tartom.
Köszi még egyszer a sok sok véleményt. Többségnek zöldet nyomtam. Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!