Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tartanád úgy a kapcsolatot...

Tartanád úgy a kapcsolatot valakivel, hogy csak hétköznap 8-tól 4-ig válaszol?

Figyelt kérdés

Ha beszélgetünk és kérdezek valamit, de eljön a 4 óra, akkor csak másnap válaszol rá.

Hétvégén egyáltalán nem reagál. Munkahelyén unatkozik, olyankor keres, amúgy meg nem. Nekem meg sokszor a munkahelyemen nincs időm írogatni.

2023. márc. 20. 10:03
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
18-nak írtam.
2023. márc. 20. 10:46
 22/35 anonim ***** válasza:
30%

Igen tartanám a kapcsolatot. Vagyis csak ezért nem szakítanám meg a barátságot.

Így ér rá, utána mást csinál, ennyi.

Én is van hogy egy napig nem válaszolok senkinek mert olyan szr napom van hogy nincs hozzá kedvem, mert nem lennék jó beszélgetőpartner vagy csak rohangálok és nem tudok figyelni közben.

2023. márc. 20. 10:50
 23/35 A kérdező kommentje:

#20: Csak véleményekre voltam kíváncsi, hogy más hogy gondolkodik erről. Mert nekem ez már jó ideje rosszul esik. Nem tudtam, hogy nem szabad kérdést kiírni.

Nyilván nem a válaszok átlaga alapján fogok dönteni...

2023. márc. 20. 10:51
 24/35 anonim ***** válasza:
13%
Akkor mi alapján, ha nincs saját véleményed a kizárólag téged érintő témában? Akkor már döntöttél volna. Nem másoknak akarj megfelelni, meg más véleményére alapozni és úgy élni. Mert az nem élet.
2023. márc. 20. 10:54
 25/35 anonim ***** válasza:
63%
Az ő telefonjában is vannak titkok azért nem válaszol. Felesége ül mellette te pedig üzenetet küldesz. Az ilyenek szoktak átlátszó válaszoknak tűnni, de csak a barátom írt:) Onnantól a feleséget megszállja a kisördög és meg akarja kaparintani a férje telefonját:)
2023. márc. 20. 11:02
 26/35 A kérdező kommentje:

#24: Rendben, köszönöm a sok okosságot. :)) Rengeteget segítettél. Micsoda mázli, hogy idekeveredtél. Csak a te véleményedet fogom megfogadni!!

Ez a folyamatos kötekedés rendkívül szimpatikus. :) A két és fél pipád árulkodó, hogy máshova is nagyon hasznos dolgokat írsz.

2023. márc. 20. 11:02
 27/35 anonim ***** válasza:
88%
Dehogy tartanám egy ilyennel, nyilvánvaló, hogy csak unalomból irkál. Ezt 2x eljátszaná velem tiltanám is. Akivel én jóba vagyok (vagy számít nekem) annak vissza írok amint tudok nem pedig csak akkor amikor unatkozom.
2023. márc. 20. 11:31
 28/35 anonim ***** válasza:
70%
Igen, itt az a probléma, hogy te jobban rajongsz érte, mint fordítva. Ráadásul ő ezt érzi is. Napközben valószínűleg nem tud másnak írogatni, és emiatt TE vagy az áldozata, veled múlatja az időt. Este biztos találkozgat, chatelget másokkal, akikért viszont ő van oda jobban. Ez sajnos ilyen...
2023. márc. 20. 11:39
 29/35 anonim ***** válasza:
36%
Mindenkinek aki azt írja, hogy "ezt a másikkal kell megbeszélni nem ide kiírni meg egyébként is mi közöd van hozzá mikor ír vissza": vannak emberek, akikkel ezt nem lehet megbeszélni. Mondod, hogy neked ez és ez rosszul esik mert... erre az a válasz, hogy ő márpedig ekkor ér rá, és ha neked ez nem felel meg, akkor mehetsz a búsba. Ilyenkor az emberben felmerül a kérdés, hogy most kinek van igaza? Ilyenkor jó egy harmadik féllel átbeszélni a dolgot, aki objektíven meg tudja ítélni a helyzetet. De igaz ez minden olyan szituációra, mikor valaki akar valamit, a másik viszont nem, és valakinek engednie kell, na jó, de kinek. Kinek van igaza? De alapból nem értem miért van valaki ebben a kategóriában, ha ennyire elítéli az ilyen kérdéseket.
2023. márc. 20. 11:45
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Az lehet, hogy ő neked barátod, de fordítva már nincs így, neki te nem vagy barát. Csak akkor űll veled szóba, amikor unatkozik, ezzel te is tisztában vagy. Mondd, mit kell még tennie, hogy végre vedd a lapot?
2023. márc. 20. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!