Tartanád úgy a kapcsolatot valakivel, hogy csak hétköznap 8-tól 4-ig válaszol?
Ha beszélgetünk és kérdezek valamit, de eljön a 4 óra, akkor csak másnap válaszol rá.
Hétvégén egyáltalán nem reagál. Munkahelyén unatkozik, olyankor keres, amúgy meg nem. Nekem meg sokszor a munkahelyemen nincs időm írogatni.
A barátaim esetében pont leszarom, hogy mikor írnak vissza. Amikor van idejük.
Párkapcsolatban vagy randizós időszakban viszont ezt úgy venném, hogy különösebben nem érdeklem, vagy van valakije és azért nem válaszol munkán kívül. Akit nagyon érdeklek, az mindig válaszol pár órán belül, de legtöbbször pár percen belül.
Hívd fel és beszélj meg vele személyes találkozót, ne írogass!
Én is utálok írogatni, főleg mert nincs kedvem ilyen formában szórakoztatni egy unatkozót.
Egyébként azt sem értem, hogy munkaidő után felhívni sem lehet?
#6: Te jó ég!! Mik vannak!!
Igen,ez a barátom is házas, viszont ilyet nem feltételezek róla. Ráadásul ismerem is az egész családját.
#7: Miért? Egy baráti beszélgetés az minek számít?
#10: Igen igen, kontrollálni akarom a szabad akaratát. Így van! :DD Basszus ilyen idióta válaszokat.
#12: Na látom te megértetted amit írok. Igen, kicsit rosszul esik, hogy munkaidőben halálra unja magát, amiről rendszeresen panaszkodik, és folyamatosan irogat... mikor én dolgozok. De később nem szabad keresni őt. Hétvégén sem amúgy. Ha pl két hétig szabin van, és aztán visszatér dolgozni, akkor ír újra. Tehát mindig csak munkaidőben válaszol nekem.
#13: Felhívni sem lehet. És pont, hogy nem én unatkozok. Ti elolvassátok amit írok, vagy csak kötekedni jártok ide?
Tipikus kihasználásnak tűnik. Amikor unja magát jó vagy, de délután már nem akar dumálgatni...
Manapság, amikor még a retyón is a kezében csüng a telefon az embernek. Na ne bohóckodjunk már, hogy délután négytől nem ér rá. :D
Az itt nagy akarat korlátozásról fröcsögő válaszolók meg az elsők lennének akik hasonló esetben azonnal acsarognának erre az állítólagos barátra. :D
#12: egy embert nem lehet pusztán az alapján minősíteni, hogy hogyan, mikor és mire használja a Messengert, Vibert stb.
Jó eséllyel arról van szó, hogy az illető nem telepítette a Messengert a mobiljára, a munkahelyi gépén bejelentkezik Facebookra, akkor vissza tud írni, otthon nem használ otthoni gépet, nem is látja, mit írnak neki. De lehet persze, hogy nem így van.
Két ember dönt arról, milyen forméban, mekkora intenzítással beszélget egymással. Ha pl. én szeretném azt, hogy egy napközben elkezdett beszélgetésnek legyen munka időn kívül is folytatása, akkor az ilyen jellegű társalgást nem erőltetem. De azzal sincs semmi gond, ha mégis elég az, hogy reggel 8 és délkután 4 között beszélget csak két ember. Én arra a kérdésre reagáltam, hogy "tartanád úgy a kapcsolatot...?", ami nekem kissé gyerekesnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!