Csak szerintem olyan egyhangúak a pszichológusok?
Az én véleményem szerint nem tudnak semmi hasznosat mondani. Olyanokat mondanak amik egy önsegítő könyvbe is le vannak írva. Mindig oda jutunk el,hogy nekem kell változtassak és ezt nekem kell akarni.
Mégis mi értelme van ennek az egésznek?
"Ezen mi nem volt érthető?"
Minden érthető volt, veled értettem egyet. Azt akartam kifejezni, hogy hozzád hasonlóan én sem tapasztaltam semmilyen coelhos ezotériát egyetlen pszichológusnál sem.
Coelho-i bölcsességeket én sem kaptam, de tuti, hogy ugyanazt mondják mindenkinek, mivel több helyről jött vissza ugyanaz a mondat vagy cselekedet. Kinek ismerős terápiáról a - Lehet... Talán... Elég jó vagy... Órára nézések és még sorolhatnám.
Az operáns kondicionálásról vagy kioltásról nem beszélve. Nem tudtam komolyan venni. Nálam leszerepeltek. A barátaim 100-szor többet segítettek.
"A barátaim 100-szor többet segítettek."
Ez amúgy valid, szerintem az igazi, egészséges, erős szociális háló kb mindent meg tud oldani. Viszont egyrészt akinek nincs ilyen, annak is kell valami, másrészt egy jó szakember ahhoz is tud hozzátenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!