Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha elmegyek egy női pszichológ...

Ha elmegyek egy női pszichológushoz mit fog nézni ha elkezdem nekik ócsárolni a nőket?

Figyelt kérdés
Tegyük fel megkérdezné mi a bajom és elkezdenénk beszélgetni és elmondanám neki szó szerint hogy mi a véleményem, problémám, meglátásom a nőkkel kapcsolatban akkor szerintetek ugyan úgy foglalkozna velem?
2023. márc. 20. 15:34
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Egy valódi szakember sem fog veled leállni vitatkozni.
2023. márc. 20. 15:38
 2/31 A kérdező kommentje:

Sajnos de:/

Semmi mást nem csinálnak csak próbálják elhitetni hogy nem így van.

Párszor már voltam pszichológusnál. Lehet nem jóknál, de nem értek semmit kb.

2023. márc. 20. 15:39
 3/31 anonim ***** válasza:
80%

Én még sose jártam pszichomókusnál, viszont szakmám okán kooperáltam már együtt néhánnyal, lévén értek a kisgyermekek fejlesztéséhez. Némelyik pszichológusra, pszichiáterre ráférne egy jó kis diliház... (Oké, némi "költői" túlzás volt e szavaimban...)

A lényeg, hogy léteznek jobb és rosszabb szakemberek, minden szakmában, ebben is.

Léteznek pl homofób pszichológusok is. A pszichológus is ember, szubjektív érzelmeik nekik is vannak.

Csakhogy... Alapvető volna a szubjektivitását mellőzni, a szakmájuk gyakorlása során. De, mint említettem, minden szakmában léteznek jobbak és rosszabbak, ebben is...

Jobb ötletem nincs, mint keresgélj tovább.

2023. márc. 20. 15:45
 4/31 anonim ***** válasza:
80%
Talán ne általánosíts.
2023. márc. 20. 15:45
 5/31 anonim ***** válasza:
9%

NE LEGYEN NŐ PSZICHOLÓGUSOD!

Borzalmas lesz, ha a nőkről beszélsz. Erről olvastam egy srácról, aki valóban ért a férfiakhoz. Egy férfi érti meg a nő problémáidat legjobban, az a nő magára fogja venni, ez a női "csapatösztön" beindul benne, és haragudni fog tudatalatt. Van kivétel, de nagy esély van erre.

Ne kockáztass, főleg ne akkor, ha fizetsz érte. Egy férfi legyen mindenképp!

2023. márc. 20. 15:49
 6/31 A kérdező kommentje:

Kiről olvastál?

Egyébként egyetértek, nekem is ez a tapasztalat.

2023. márc. 20. 15:51
 7/31 anonim ***** válasza:
85%
Őszintén: mi a célod a pszichológushoz járással?
2023. márc. 20. 15:53
 8/31 anonim ***** válasza:
93%
Egy normális női pszichológus az okot fogja keresni, nem veled veszekedni. De ha ennyire zavar, meg amúgy se érnek semmit a nők, akkor minek akarsz női pszichológust? Keress egy férfit és akkor meg van oldva a kérdés. Bár ő is ugyanezt fogja csinálni, meg akarja majd tudni hogy miért vagy ezen a véleményen
2023. márc. 20. 15:54
 9/31 anonim ***** válasza:
97%

Léteznek férfi pszichológusok.

A nőket is felkészítik a nőgyűlölő páciensekre.

Jobb lenne minél inkább konkretizálni, hogy mi bajod a nőkkel?!

E mögött valszeg valami személyes fájdalom van, amiben néhány konkrét nő, meg te vagy érintett. Mit gondolsz?

Én amikor magam alatt vagyok, az egész világ, az összes élőlény halálát is kívánom (a magamé mellett). De legalább is az egész emberiségét. Nem vagyok túl igazságos ilyenkor, meg kicsit nárcisztikus is, hogy az én fájdalmammal csak az egész emberiség halála mérhető össze... de azért így érzem.

De nem tudom nálad mi újság, mindenesetre remélem jobban fogod érezni magad hamarosan! 50f

2023. márc. 20. 15:57
 10/31 A kérdező kommentje:

Erről beszélek 9-es.

Mégis ki a retek mondta hogy semmit se érnek a nők?

Ha semmit sem érnének a nők akkor nem írnék róla kérdést, nem tekinteném problémának.

Most ha bunkó lennék azt mondanám hogy logika... csak hát ugye...

2023. márc. 20. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!