28 évesen miért tart öregnek egy 22-23 éves lány?
Mert fél a nagy szőrös lompostól :D
Ja meg a legtöbbnek az a tévhit van a fejében,. hogy már házasodni akar vagy házas vagy gyereke van vagy elvált aki már 28 éves...
Nameg az iskola.
Nehezen tudna járni valaki olyannal aki a tanárjával egyidős.
Próbálkozz intézetis lányoknál azoknak nem számít semmi :D
Engem már húszévesen is lebácsiztak a 14 éves lánykák, aztán olyan is volt aki elfelejtette felhúzni a bugyit amikor a wécéről kijött a kézmosóba. Azt gondolta úgysincs ott senki, csak közbe tárva nyitva volt az ajtó :D.
Ma már két gyermeke van.
Mert valószínűleg még éretlen vagy szimplán neki az jön be ha valaki 1-2 évvel idősebb.
Magamat 23 éves nőként, illetve a barátaimat is figyelembe véve, tökéletes korosztályban vagy hozzánk :D és szerintem ez a gyakoribb.
Szerintem nem lehet, hanem inkább egészen biztos. :D
Amúgy ja. Rinyálnak a 19-25> közötti lányok, hogy milyen éretlenek a korosztályukból a férfiak, és Ő bezzeg nem. De ha találkozik egy valódi férfival, aki között 3-4 év van, a férfi javára, az már vén köcsög.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!