Alkoholizálás után alig alszok,normális?
Újabban ha iszok este bármit is akkor alszok 3 órát kb és aztán fent vagyok jó sokáig... pl éjfélkor elalszok majd hajnali 3tol fent vagyok 7ig is de általában kelnem kell már 6utan szóval nem tudok annyit várni hogy visszaaludjak mert olyan sok idő.
Ennyire leterheli a szervezetem ?
Vagy csak a gondok ilyenkor jobban pörög az agyam ?
Mert máskor is pörög de vissza tudok könnyebben aludni..
Ez nagyon leterhelő a szervezetnek?
Nem iszok olyan sokat, sőt ha alig iszok is ez van már
Én éjjel-nappal hordok egy okosórát, és nagyon érdekes hatással van az alkohol a szervezetemre. Eddig annyit tudtam, hogy ha sokat iszok (nem 1-2 pohárral, hanem úgy rendesen részegségig küldöm), akkor 5-6 óra alvás után mindig felkelek - és mindig kipihenten - viszont azt az 5-6 órát olyan mélyen alszom végig, hogy semmire nem riadok fel. Szó szerint semmire, bejön valaki a szobámba? Én alszom. Rámsüt a nap az ablakon keresztül? Szintén. Megszólal mind az öt ébresztő, ami ott maradt előző napról? Végigalszom.
Na, az okosórám szerint normál esetben alvás közben olyan 50-55 körül van a pulzusom, ha iszok, akkor ez 35-40. Nem értek a dologhoz, de szerintem mindenképpen ez lesz az oka. Lehet, hogy tulajdonképp nem is alszok, hanem el vagyok ájulva hat órán át :D
Mindenesetre mértékletesebben iszok, mióta ezt észrevettem.
Akkor az évacsutkád mellett, szimpatikusan zsémbes idegen (nem, soha nem jönnék össze veled, kösz), ott lakik a pajzsmirigy mellette, csodás pici ujjaid tudják majd, mit keressenek, full komolyan.
Btw nem vagy botcsinálta logopédus tök véletlenül?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!