Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az öregeknél meddig fog...

Az öregeknél meddig fog tartani a covid farsang(maszkabál)?

Figyelt kérdés
Hogy nem lehet ezt megunni?40 fokban is tartani fog a maszk,gumikesztyű kombó?

2023. márc. 18. 12:20
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:

50,az nem "covid" volt,de mindegy. :D

De gondolom,hogy ez meg sem fordult a fejedben. :

3 "oltással" nem vagy túl értelmes,na,ez tény.

Én 0,azaz nulla holtással röhögtem ki az egész "covid" propagandátokat.Nem volt itt semmi,max. a tv-ben adták be nektek.

2023. ápr. 1. 23:54
 52/57 A kérdező kommentje:
50,amúgy meg azt hiszel,amit akarsz,xarom le.
2023. ápr. 1. 23:55
 53/57 anonim ***** válasza:
46%
Persze, a teszt kimutatta, hogy covid, de te majd azt jobban tudod a két agysejteddel. Te is azt hiszel, amit akarsz, egyedül csak azt sajnálom, hogy az ilyen 50-es IQ-val rendelkezőknek is van szavazati joguk.
2023. ápr. 2. 00:46
 54/57 A kérdező kommentje:

Teszt,ja,az. XD

Mit mutatott ki,az oltásmániádat? XD

Az egész víruskád egy számítógépes modell...

Még a csapvízre is pluszos lesz...

Jó,ennyi elég is volt belőled,meg a ostoba,naiv,egoista fajtádból.Pá!

2023. ápr. 2. 02:50
 55/57 anonim ***** válasza:
En ia hordok maszkot,30 as nő vagyok,de nem a vírus miatt,hanem mert a fogaim érzékenyek a hidegre! Kesztyűt is felveszek a buszon és úgy kapaszkodok,ez az én higiéniaim miatt van,hisz a buszon minden jött ment kapaszkodik!
2023. ápr. 2. 20:12
 56/57 A kérdező kommentje:
55,ok,az más tészta,a személyes higiénia még nem is lenne baj,ha nem vinnék túlzásba az emberek.A hideg ellen meg elég lenne egy sál,szerintem,aztán azt felhúzod odakint.Az igazság az,hogy kb. mindent összefognak az emberek,az immunrendszered van ez ellen,engem a retek jobban zavar.
2023. ápr. 2. 21:56
 57/57 gago77 ***** válasza:
15%
55, a fázós fogakra a teremtő a csukott szájat találta ki. Ha ez nem elég ott a sál. A buszozás után meg kezet lehet mosni. Addig míg odaérsz egy csaphoz valószínűleg nem fog lerohadni a kezed. Amúgy mi ez a"jött ment" szöveg? Te mitől vagy jobb mint bárki más aki buszon utazik?? Talán te vaníliát xarsz? Ha ilyen felsőbbrendűnek érzed magad miért nem jársz taxival?
2023. ápr. 4. 06:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!