Az öregeknél meddig fog tartani a covid farsang(maszkabál)?
Jól teszik. Egyrészt csökkenti az esélyét, hogy akármilyen vírust elkapjanak, ami ebben a korban már veszélyes lehet (és a covid előtt nem lehetett ilyen egyszerűen és elterjedten maszkot venni), másrészt pedig ha betegek, nem fognak mást megfertőzni.
Én is hordom a maszkot, ha meg vagyok fázva, hogy lehetőleg ne fertőzzek senkit össze a villamoson. Ha ezt mindenki betartaná, ha már otthon maradni nincs lehetősége, kevésbé terjednének a vírusok.
Ui. Kínában sem csak a szmog és a "beteges divat" miatt hordják. Te még beszélni se beszéltél kínaival azon túl, hogy megköszönted (jobb esetben), amikor fizettél a sarki kínaiban, azt garantálom.
Szerintem kettőnk közül neked kéne kezelés, te vagy kényszeres, nem én. De elég szórakoztató, hogy milyennek képzelsz engem pár komment alapján :D Nem volt rajtam maszk, mióta nem kötelező, és alapvetően nem szoktam betegséget beképzelni magamnak. Úgyhogy ez mellé ment. De ha a világról alkotott következtetéseid is annyira pontosak, mint az emberekről, akkor már értem, miért vannak kényszerképzeteid 😀
Egyébként mennyi időt vesz igénybe, hogy az összes profilodba belepj lepontozni a valaszaimat? Jobb elfoglaltságot nem sikerült találni?
21,úgy van,hordjad is,nem baj,hogy teljesen téveszmében élsz a "fertő"-del,meg a "vírus"-oddal kapcsolatban. :D
Nektek az agyatokban van a "vírus". :D :D :D
Várj kérdező, te most alapvetően a vírusok létezését mint tényt tagadod? Mert egy szóval sem mondtam, hogy a covidról beszélek (ami amúgy egyes esetekben nagyon súlyos lefolyású is lehet, és az ember szeretné elkerülni, hogy megfertőzzön egy idősebb embert).
Ha pedig az embernek akármilyen vírusa, megfázása van, a maszk hordása lecsökkenti az esélyt, hogy átadja másoknak tömegközlekedésen, boltban, munkahelyen. Mivel a köhögés, orrfújás, de még a lélegzés is mind-mind mikroszkopikus cseppekkel jár a levegőben, ezért remélem, most már érted, hogyan segít a maszk megakadályozni a vírusok terjedését, ha a beteg személy hordja.
23,persze,pixiebohóc,mellé ment,aha,mesélj még,te csak full véletlenül triggerelődtél és full véletlenül nem szavaztál és full véletlenül jöttél kötekedni.Peersze,nekem kell,aha,minden bolond azt mondja,hogy az épelméjűnek kell gyógykezelés,nincs ez másképp esetedben sem.Nem hordasz maszkot,de a maszkot véded foggal,körömmel. :D
Annyira mulatságos,ahogy ellent mondasz önmagadnak! :D
Összes profiiil? :D
Ember,te kajak beteg vagy,most indulj dr. vírusvaihoz agyműtétre!Neked már szó szerint eszi az agyad a coviditizmus.
Tesa,1,azaz egy profilom van és persze,hogy lepontozom az ökörségeidet,full kötekedés az egész zagyvaságod,nem bírod elviselni az igazságot,ezért próbálsz hitelteleníteni,elég bénán nyomod,egyél egy snickerst,jobb lesz! :D
Nagyobb baj, hogy neked nincs valós tudásod, csak agymosott gyűlöleted a "propaganda" iránt.
Szerinted az operáló orvosok miért hordják ugyanezt a maszkot műtét közben? Nem gondoltál még bele, hogy a logika ugyanaz eközött, és hogy a beteg ember maszkot hord publikus helyen?
Mert ideje.
De rendben, ha nincs rendes valós tudásom, mert lusta vagyok és naiv, küldj nekem tudományos cikkeket a maszkviselés állítólagos értelmetlenségéről, lehetőleg angolul.
Addig is itt van, miért hordanak az orvosok maszkot (ezt a logikát nyugodtan transzferáld át az átlagember maszkviselésére:
Itt pedig tanulmányok arról, hogyan segített a maszkviselés vírusok terjedésének megfékezésében (és egyik sem COVID, mindegyik bőven előtte íródott):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!