Az öregeknél meddig fog tartani a covid farsang(maszkabál)?
Orvosok és tudósok, kérdező. Orvosok és tudósok írják. Még egyszer, a tanulmányok, amiket küldtem, 2013 és 2016 között íródtak, bőven a covid előtt.
De még mindig várom a lehetőleg angolul íródott, tudományos cikkeidet vagy tanulmányaidat arról, hogy a maszkviselés valójában nem hatásos.
Arra sem válaszoltál, miért hordanak az orvosok maszkot operáció közben.
Ezesetben vita lezárva, mert te is tudod, hogy nekem van igazam, amit be is ismertél azzal, hogy semmit nem tudsz felmutatni, ami téged igazolna. Gondolom, nem tudsz angolul sem, hogy akár kicsi esélyed is legyen rendes forrásokból tájékozódni, úgyhogy nem hibáztatlak a viselkedésedért.
Legyen kellemes az estéd.
Lol,dehogy van igazad...max. te hiszed azt,hogy azzal igazad lesz,ha idelinkelgetsz valami angol orvosi cikket,amiről azt sem tudod,hogy mi. :D :D :D
Ja,tudok angolul,úgyhogy ezt is buktad,maszkbohóc. :D
Én sem hibáztatlak azért,mert egy vírusrettegő maszkovita vagy,keményen erőlködtél,hogy lejárass,de végül te xartad össze magad.Végre eltakarodsz innen,ideje volt már.
Semmi közöd hozzá!
-Látod, sokkal egyszerűbb a válasz, mint gondolnád.
Ha a saját életeddel foglalkozol, kevesebb stresszhatás fog érni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!