Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az öregeknél meddig fog...

Az öregeknél meddig fog tartani a covid farsang(maszkabál)?

Figyelt kérdés
Hogy nem lehet ezt megunni?40 fokban is tartani fog a maszk,gumikesztyű kombó?

2023. márc. 18. 12:20
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:
Csájnában a szmog miatt hordják,meg beteges divat.Amúgy az ellen sem ér sokat.
2023. márc. 18. 17:18
 12/57 anonim ***** válasza:
65%
Egyébként te azért teszel fel ilyen jellegű kérdéseket napi szinten, mert szükségét érzed, hogy a saját véleményedet lásd leírva minél többször?
2023. márc. 18. 21:25
 13/57 A kérdező kommentje:

12,fogalmam sincs,hogy miről beszélsz. :D

Nyugodtan hordjad a maszkodat és/vagy gumikesztyűdet,én nem foglak lebeszélni róla. :D

2023. márc. 18. 21:37
 14/57 A kérdező kommentje:
12,mellesleg ez az "összebacizás" egy agyament idiótaság,amit el lehet adni a rettegőknek,de ez van.A covid is egy vallás lett igazából,nincs semmiféle bizonyított valóságalapja.
2023. márc. 18. 21:40
 15/57 anonim ***** válasza:
59%
Oké.
2023. márc. 18. 22:10
 16/57 anonim ***** válasza:
63%
Gondoltam, hogy fogalmad nem lesz róla, nyilván nem te lovagolt ezen a témán folyamatosan 😂 Nem a covid lett vallás, hanem neked lett az egyszemélyes vallásod ezen rugózni. Én pl egy szóval nem említettem a covidot, bármilyen fertőző betegség esetén van, aki maszkot vesz fel, ha emberek közé kell mennie, hogy ne betegitsen meg másokat. Tudom, neked hihetetlen, de vannak olyanok, akik szeretnek odafigyelni más emberekre.
2023. márc. 19. 08:22
 17/57 A kérdező kommentje:

16,ok,pixietroll. :D

Te csak figyeljél oda,nehogy "összebacizódjál"! :D :D :D

2023. márc. 19. 10:14
 18/57 A kérdező kommentje:
16,szerintem te valami hipochonder lehetsz,kezeltesd magad!
2023. márc. 19. 10:27
 19/57 gago77 ***** válasza:
68%
Következő a helyzet. A maszkviselési kötelezettség egyfajta teszt volt. Tudni akarták mit lehet lenyomni az emberek torkán. Meddig lehet elmenni. A Fityisz is csinált egy hasonló tesztet, mikor meg akarták adóztatni az internetet. Erre mindenki az utcára ment tüntetni. Ebből a Fityisz megtudta hogy ez itt a pont ameddig elmehet, tovább nem. Visszatérve a covidos maszkos balhéra, tudták nagyon jól h a maszk nem véd, csak tudni akarták meddig lehet elmenni a személyiségi jogok nyirbálásában és mennyire hatékonyan tudják manipulálni az embereket a félelmüknél fogva. A teszt sikeres volt. Már tudják, hogy bármit el tudnak érni a propagandával, mert az emberek józan eszét messze felülírja a félelem/butaság/közönyösség egyfajta elegye.
2023. márc. 19. 12:34
 20/57 A kérdező kommentje:
19,ez jó összefoglalása a helyzetnek.Viszont olyan jól sikerült ez a teszt,hogy egyeseknek az arcára ragadt a maszk,a hipochondria tömeges lett.
2023. márc. 19. 13:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!