Az öregeknél meddig fog tartani a covid farsang(maszkabál)?
Figyelt kérdés
Hogy nem lehet ezt megunni?40 fokban is tartani fog a maszk,gumikesztyű kombó?2023. márc. 18. 12:20
41/57 anonim válasza:
A szájmaszk csak másokat védd vele, nem saját magát.. :D
42/57 A kérdező kommentje:
41,mégis mitől védene meg kit? :D
2023. márc. 25. 12:43
44/57 anonim válasza:
2-5év max ,mert az oltås elrendezi őket.
45/57 A kérdező kommentje:
44,szerintem is.
2023. márc. 29. 20:44
46/57 anonim válasza:
Az öregek a legletojósabbak ezzel kapcsolatban. Én inkább 40-50 éves korosztályokon látok maszkot olyan helyen, ahol nem kötelező. Bár lehet őket is öregnek érted :)
47/57 anonim válasza:
Mellesleg valószínűleg azért írogatsz itt nagy mellénnyel, mert neked van "ímúnrencered" és még egyszer se szívtál egy ordasat a covid miatt. Más meg igen, és nem szeretne mégegyszer és a legkevésbé az érdekli, hogy a hozzád hasonlóak mit gondolnak róla. Vagy már eleve covidos, de ki kellett mennie, és azon túl, hogy nem akar másokat megfertőzni, felülfertőződni se célszerű, mert ha covid mellé még elkapsz egy influenzát is, hááát...
48/57 A kérdező kommentje:
46,itt Pesten rengeteg a 70,80+ maszkos.Rettegnek.Ez van.
2023. ápr. 1. 23:04
49/57 A kérdező kommentje:
47,mindenkinek van,viszon a kamuvided miatt senki sem "szívott".Vagyis de...az "oltatlanok".
Ha valóban tudnátok,hogy mi az a "vírus",akkor nem írkálnátok ilyen zöldségeket és nem hordanátok maszkot és hasonló nevetséges baromságokat.Tudatlanság=boldogság,úgy tűnik.
2023. ápr. 1. 23:08
50/57 anonim válasza:
Ja értem, 49-es, majd te fogod megmondani, hogy szívtam-e a covid miatt vagy sem. Amúgy három oltásom is volt, be se lázasodtam, csak hőemelkedés és ezzel együtt volt pokolian sz*r.
De homályosíts fel minket, miről tudsz, amiről majdnem az egész világ nem, isszuk a tudós szavaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!