Mi értelme van az életnek ha egyszer úgy is meghalunk?
Figyelt kérdés
Az élet örömeit is igazán az élvezheti ki, akinek sok pénze van.2023. márc. 17. 16:44
21/22 anonim válasza:
Az a gond hogy én pl csak a maradandó dolgokat tudom élvezni
Ha mondjuk egy nagyon csúnya milliárdos férfi lennék, én nem tudnám élvezni a luxust mert az nem maradandó
Akkor inkább lennék a siket, nem gazdag depressziós Beethoven, aki maradandót alkotott
De ha sem a luxus sincs meg, sem mutogatni nem tudod az alkotasod mert nincs mit alkotnod, akkor marad a semmi, a vergődés
22/22 anonim válasza:
Az emberi életnek az az értelme, hogy vehetünk egy basszusgitárt. Ezt bedugva egy 500 wattos ampeg erősítőbe, hangerőt feltekerve elkezdhetünk játszani a basszusgitáron, mint állat!
Basszusgitár nélkül valóban nehéz értelmet találni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!