Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy gondoljátok, igaz lehet...

Hogy gondoljátok, igaz lehet az, amit ebben a felmérésben közölnek?

Figyelt kérdés
[link]
2023. márc. 16. 07:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
31%

Tessék, akkor egy hivatalos oldal:

[link]

Itt is a végén vagyunk boldogság tekintetében. Szóval a Mandiner cikk igaz.

2023. márc. 16. 08:38
 12/13 anonim ***** válasza:
73%

32 országot vizsgáltak, amiben nagy eséllyel nincs benne a háborús és éhező afrikai térségek stb....

Kína kicsit meglepett, bár a kifejtésben megfogalmazottak által már értem hogy kerültek előre. Én eddig amúgy úgy tudtam Finnország van a toppon, nemtom ők benne voltake ebben a mérésben.

Deee az, hogy a magyarok szarul teljesítenek, teljesen logikus és reális adatnak tűnik. Nyilván fontos hozzátenni, hgy a vizsgált országok közül a legrosszabb, de nem a világon.

2023. márc. 16. 11:15
 13/13 anonim ***** válasza:
66%
Magyarországon imádnak panaszkodni az emberek, és nem trendi boldognak lenni. Máshol ez az "elvárás", ezért azt válaszolják az emberek. Valójában ez egy elég szubjektív és semmitmondó dolog.
2023. márc. 16. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!