Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy gondoljátok, igaz lehet...

Hogy gondoljátok, igaz lehet az, amit ebben a felmérésben közölnek?

Figyelt kérdés
[link]
2023. márc. 16. 07:39
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
16 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mér nem azért de ha Kína az első a boldogságban akkor valamit nem jól csináltak.
2023. márc. 16. 07:44
 2/13 anonim ***** válasza:
15%

Abszolút igaznak és reálisnak érzem.

Nekem csak a két gyerekem billenti el a boldogság felé a mércét, egyébként ha csupán a közállapotokat nézném, én se lennék az.

2023. márc. 16. 07:46
 3/13 anonim ***** válasza:
27%
Ha a Fideszeseket kérdezzük, akkor a cikk valós, ha egyéb embereket, akkor minden xar, de annál is nagyon xar: még Moldávia, Albánia, Koszovó, Macedónia is boldogabb, mint mi, Kipcsakia lakosai.
2023. márc. 16. 07:49
 4/13 anonim ***** válasza:
69%

Hazánk az egyik legbúvalbszottabb és legpesszimistább nemzet évek óta. Nem tudom, hogy ezt a cikket miért kérdőjelezik meg egyesek.

Csak nyitott szemmel és füllel kéne járni, és akkor szembesülni lehet a rideg valósággal.

2023. márc. 16. 07:55
 5/13 anonim ***** válasza:
14%
Nem hiszem hogy boldogtalanabbak lennénk azoknál a szerencsétleneknél akik naponta azért küzdenek, hogy ne haljanak éhen/szomjan. Ehhez képes arany életünk van. De még azt is megkockaztatom hogy a kínaiaknál is. Nem tudom hányan lennenek képesek olyan szintű kontroll mellett élni.
2023. márc. 16. 07:58
 6/13 anonim ***** válasza:
91%

5-ös, nem az a kérdés, hogy te hogyan éreznéd magad Kínában olyan viszonyok között, hanem, hogy ők hogyan érzik magukat.

A kínai (általában a távol-keleti) ember egészen más gondolkodású, mint a magyar (vagy általában az európai).

Gondolj csak arra, hogy arrafelé teljesen normális, hogy reggeltől késő estig dolgozik valaki a munkahelyén, szabadnap nuku, szabadság erősen kerülendő és ők erre büszkék. Egy német (angol, francia vagy éppen magyar, lengyel, cseh, szlovák, román) munkás pár hónap vagy hét után fellázadna.

2023. márc. 16. 08:03
 7/13 anonim ***** válasza:
69%

"Türelem

2023. március 15. 20:16

magam körül boldog, sok gyermekes, unokás családokat látok, sok-sok boldog embert.....sajnálom azokat a gyermektelen, család nélküli kommentelőket, akik nem ismerhetik meg ezt boldogságot, s csak a frusztrációjukat tudják a közösséggel megosztani."

:DD

2023. márc. 16. 08:07
 8/13 anonim ***** válasza:
26%
engem senki nem kérdezett a brit tudósok
2023. márc. 16. 08:12
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

7#: az idézőjeles kommentre válaszolva:

Osztan akkor is így fog az illető gondolkodni, ha gyün a rendőr a pulyával, mert az művelt valamilyen stiklit:)?

"Szent" gyerekek...

2023. márc. 16. 08:20
 10/13 anonim ***** válasza:
23%
Mandiner? Akkor jó eséllyel nem, el se kell olvasni.
2023. márc. 16. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!