Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak én vettem azt észre hogy...

Csak én vettem azt észre hogy a kövér emberek ennyire irigyek a vékonyakra?

Figyelt kérdés
2023. márc. 14. 18:29
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Igen
2023. márc. 14. 18:38
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Attól nem lesz valaki irigy, mert egészségtelenül soványnak tart 🤷🏼‍♀️
2023. márc. 14. 18:39
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
Az gyakrnan megfigyelhető, hogy a két véglet kölcsönösen irigyli egymás problémáját. Nyilván ez alapvetően butaság, de ki ne hallott volna még olyan kövér embert, aki ne mondta volna egy soványról, hogy jaj, bárcsak nekem ilyen problémáim lennének, ahogy soványok is gyakran írnak ki például erre az oldalra kérdést, hogy hogyan tudnának megízni, mert kölcsönösen irigylik egymás végleteit. Valójában persze arról van szó, hogy mindkét véglet szimplán csak jól, formásan, esztétikusan, adott esetben izmosan szeretne kinézni, csak könnyebb a másik véglettel azonosítani a megoldást.
2023. márc. 14. 18:55
 4/8 anonim ***** válasza:
36%

Előfordulhat. Én csak egyszer tapasztaltam. 48 kg-os koromban (157 cm vagyok) egy kövér nő (hát szerintem beszólásnak szánta) azt mondta, 50+ kilósként csinosabb lennék. Nem kérdeztem pedig tőle, de mindegy.

Én azt gondolom, hogy ha irigyek is, különben nem mutatják ki gyakran. Nem mert tudják, hogy őket meg súlyfeleslegükkel lehetne kritizálni, úgy hogy örülnek, hogy ha legalább nem bunkóznak velük emiatt, nem hogy még be is szólogassanak másoknak. A legtöbb ducinál legalább is ezt tapasztaltam, hogy amúgy meg nem adnak hangot neki.

2023. márc. 14. 19:05
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Ezt inkább be kellene fejezni, mert semmi értelme.
2023. márc. 14. 19:16
 6/8 A kérdező kommentje:
#5, mit kellene befejezni?
2023. márc. 14. 19:18
 7/8 anonim ***** válasza:
90%

Szia, én voltam duci is és vékony is.

Azt mondanám, hogy a ducik nem magát a vékonyságot, hanem az azzal járó privilégiumokat irígylik.

Pl azt, hogy az orvos komolyan vesz, hogy az emberek tiszteletben tartanak, hogy a világ a te igényeid köré van rendezve.

Ez az "irígység" poros nyomába se ér annak az álladó küzdelemnek ami a ducisággal jár.

De ezeket mondjuk szerintem csak az érzi át, aki volt kisebb és nagyobb is, és van személyes tapasztalata.

2023. márc. 14. 19:59
 8/8 anonim ***** válasza:
58%
Hát főleg lobbizni szoktak ezzel. Pl hogy van egy társaság, a duci be akar vágódni pl egy srácnál, erre nagyon soványakat kezd el felhozni példának hogy zörögnek a csontjai, közben a nagyon vékony se tehet róla. A normálisakat nem hozza fel mert azzal nem nyerne sokat.
2023. márc. 14. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!