Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan szó, amit utáltok,...

Van olyan szó, amit utáltok, vagy kényelmetlenül érzitek magatokat tőle?

Figyelt kérdés
Nekem ami hirtelen eszembe jut az a huncut, a sunyi, a pocaklakó, a punci, a pasasom (az is gáz mikor nők használják párjukra, de a legrosszabb mikor valaki a gyerekére mondja), és a hallod kérdőszó (majd hallani fogom ha mondod, mi az isten értelme van ennek a kérdésnek?)

2023. márc. 8. 07:25
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
87%
#39. Így van! Sok kategóriában találkozom ezzel. Én csak a Kérdezőnek adnék jogosultságot az értékelésre. Végülis Ő tudja eldönteni, hogy hasznos volt-e számára a válasz, vagy sem.
2023. márc. 12. 22:38
 42/43 anonim ***** válasza:
62%

41-es!

Így van, bár több esetben a kérdező is csak önigazolás miatt teszi fel a "kérdést"

Egyébként engem az "és ennek is van szavazati joga" kifejezés zavar. Mintha ez olyan meghatározó probléma lenne. (mindegyik szavazótáborban vannak hülyék, tehát nagy valószínűséggel a hülyék szavazati jogának megszüntetésével nem változna a végeredmény)

2023. márc. 12. 23:01
 43/43 anonim ***** válasza:
84%

#42.

Nagy igazság, mindkét megállapítas tökéletesen helyes!

2023. márc. 12. 23:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!