Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan szó, amit utáltok,...

Van olyan szó, amit utáltok, vagy kényelmetlenül érzitek magatokat tőle?

Figyelt kérdés
Nekem ami hirtelen eszembe jut az a huncut, a sunyi, a pocaklakó, a punci, a pasasom (az is gáz mikor nők használják párjukra, de a legrosszabb mikor valaki a gyerekére mondja), és a hallod kérdőszó (majd hallani fogom ha mondod, mi az isten értelme van ennek a kérdésnek?)

2023. márc. 8. 07:25
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó, vagy barátom, barátnőm ötven évesen. Vagy társam, az meg olyan idegesítően modoroskodó. A páromnál szerintem nincs jobb kifejezés ennek az állapotnak a leírására.
2023. márc. 8. 08:44
 12/43 anonim ***** válasza:
76%
Mindent is, jópár magyarosított angol rövidítés.
2023. márc. 8. 08:51
 13/43 Metionin ***** válasza:
71%
A mizu(js) szóval ki lehet kergetni a világból. Irritálnak még az ilyen anyuka-szavak mint babóca, tejcsi, szopizik és társai de szerencsére ezeket nem hallom a környezetemben, csak a neten látom. A nyelvjárási mensz is idegesít, pedig Szabolcsban nőttem fel és napi szinten hallottam régebben.
2023. márc. 8. 08:51
 14/43 anonim ***** válasza:
19%
Én nem értem, egyeseket hogy idegesíthetnek bizonyos szavak. Minden szónak megvan a helye a nyelvben, és mindegyik gazdagítja, színesíti a nyelvet.
2023. márc. 8. 08:55
 15/43 anonim ***** válasza:
58%
Rengeteg van amit utálok és szinte naponta találok újat! Sokak számára alap szavakat is, mint pl meló, melózik, suli, sulizik, szabi, szabizik vagy szabin van, popsi, popó, pocak, punci, kukac - a férfiasságra értve, kacag, kacaj és még reggelig sorolhatnám
2023. márc. 8. 09:00
 16/43 anonim ***** válasza:
59%
Ergo
2023. márc. 8. 09:17
 17/43 anonim ***** válasza:
62%

Druszám

Motort helyett motrot

Festék helyett fösték

Szerelmem (iszonyatosan nyálas)

A -nákozás (pl. innák)

Mizu

Farok, f_sz, pénisz méret helyett intim méret

Dobok egy sárgát és társaik

Írok privátban helyett írok privát

Butaság (ha felnőtt mondja felnőttnek, modoroskodó, de nagyon)

Hirtelen ennyi.

2023. márc. 8. 09:28
 18/43 anonim ***** válasza:
66%
Ámblokk
2023. márc. 8. 09:33
 19/43 anonim ***** válasza:
66%

Tesó

Jáááááááááááááááááááááááj!

:DDD

2023. márc. 8. 09:38
 20/43 anonim ***** válasza:
77%

Nemzeti.

-Soha az életben nem volt problémám ezzel a szóval addig, amíg bizonyos érdekkörök nem alacsonyították azzá, amivé alacsonyodott mára.

2023. márc. 8. 09:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!