Hol vegyek alváshoz garantáltan jó minőségű füldugót? A gyógyszertárban vettem 1-200 ft-os szilikon füldugót (narancssárga), de nem igazán zárja ki a hangokat és elég kényelmetlen is.
Érdeklődj a gyógyszertárban, akár egy nagyobban!
A párom például az Allee patikájában vett egy drágább, profibb darabot, az bevált neki.
Jól raktad be azt a narancssárga cuccot? Egy vékony hengerré kell összegyúrni, és szinte teljesen bedugni a hallójáratba. (Ami, ha érzékeny a hallójáratod, eléggé tud fájni.) Aztán megvárni, míg kitágul, és kitölti a helyet. Pár perc után eléri a maximális szigetelőképességét.
Itt egy videó: https://www.youtube.com/watch?v=pN_-2mFtgjs
Kihúzni lassan és óvatosan forgatva kell, hogy ne legyen baja a dobhártyádnak a hirtelen rántástól és nyomásváltozástól.
Ennél jobban szigetelő fajtát nem hiszem, hogy fogsz találni.
Ha nem megy így, mert fáj, mint nekem, akkor van vékonyabb típus, de az cserébe gyengébben is szigetel. Az Orthopax rózsaszín szivacs füldugója jobb valamivel, de igazából a gyerek verzió (zöld) ami semmi kellemetlenséget nem okoz nekem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!