Ne terelj. Miben segítenek a férfiak a nőknek? Ha leírtad, tudnod kellene, miről beszélsz.
2023. febr. 23. 17:00
72/89 anonim válasza:
Pont te terelsz azzal, hogy hazugságokat adsz a számba. :D Na, ne vicceljünk már.
Fentebb leírtam már, ha annyira érdekel.
Az érdemi részekre persze nincs reakció, pedig én még vettem is a fáradtságot a véleménycserére. Mondjuk ez a lepontozás a komikus inkább. :D
2023. febr. 23. 17:05
73/89 anonim válasza:
Nem írtad le. Mert nincs ilyen dolog.
2023. febr. 23. 17:09
74/89 anonim válasza:
Minden női előjog a társadalomban, annak elismerése a férfiak és nők részéről, hogy a nő segítségre szorul. Akár a terhesség alatt, akár a fizikai hátrányai miatt. Nincs ezzel persze semmi gond. Csak ne elnyomókként gondoljunk már a férfiakra. :D
2023. febr. 23. 17:15
75/89 anonim válasza:
Mi a segítség a terhesség alatt?
2023. febr. 23. 17:17
76/89 anonim válasza:
Mondjuk, hogy egyáltalán bármilyen pénzt kapsz?
2023. febr. 23. 17:18
77/89 anonim válasza:
Szerintem az az egész család részére segítség, nem kifejezetten a nőnek.
(Én nem az a válaszoló vagyok akivel eddig vitáztál)
2023. febr. 23. 17:21
78/89 anonim válasza:
"Mondjuk, hogy egyáltalán bármilyen pénzt kapsz?"
Az a baj, hogy nem tudom, ki honnan kap pénzt, ha terhes, aki tudja, leírhatja.
2023. febr. 23. 17:23
79/89 anonim válasza:
Húha... ja bocsi. Nem tudtam, hogy most csöppentél a civilizációba. De örülök, hogy az internet működését már ismered. Hajrá!
2023. febr. 23. 17:26
80/89 anonim válasza:
Nem voltam még terhes, és nem tudom, kik (állam, munkáltató) fizetik a családi pótlék, gyes, egyéb pénzeket. Ha te tudod, te is leírhatod. Remek alkalom, hogy kioktass.
Bárhogy is, ez nem segítség, hanem ALAP. Az alapellátást csak az elnyomók veszik kegynek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!