Mit gondoltok arról, ha a nő házasságkor nem veszi fel a férje nevét semmilyen formában?
Figyelt kérdés
2023. febr. 22. 19:38
11/89 anonim válasza:
Semmit, ez önmagában semmit sem jelent.
12/89 anonim válasza:
Én sem vettem fel a férjem nevét.
Az övét gyakran elírják, külföldön nem értik.
Az enyémet magyarul nem tudják kifejteni.
Ha kötőjellel írnám, akkor agybajt kapnának az ügyintézők. :D
Két rossz vezetéknév közül akkor inkább az enyém maradjon.
(Nekem pl. ez az indokom)
14/89 anonim válasza:
Nem akarnék egy külföldi vezetéknévvel élni. Ő felvetette, de kb csak egy másodperc erejéig.
15/89 anonim válasza:
26 éve vagyunk házasok, én sem vettem fel. Egyszerű oka volt, ráadásul kettő. Nem tetszik a férjem vezetékneve... Plusz eszembe sem jutott, hogy okmányok cseréje miatt rohangaljak a városban... Aztán ha neadjisten elvalunk, vissza az egész tortúra. 😀😀
16/89 Andizsuzsi válasza:
"Csak tudnám minek házasodik egyáltalán az ilyen? :D"
Hát mondjuk és nem a névért házasodtam.
17/89 anonim válasza:
A te érvelési hibád a kontextusból kiemelés. ;)
18/89 anonim válasza:
#15 És a gyerekeknél nem zavar az apjuk vezetékneve? Ha vannak, persze. Én mindig paráztam, hogy nem fog tetszeni a párom neve.
19/89 anonim válasza:
És még azt mondják, hogy a férfiak félnek az elkötelezettségtől. :D
20/89 anonim válasza:
19) ennek semmi köze az elkötelezettségnek 🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!