Mit gondoltok arról, ha a nő házasságkor nem veszi fel a férje nevét semmilyen formában?
Figyelt kérdés
2023. febr. 22. 19:38
1/89 anonim válasza:
Joga van hozzá.
Ha a férjet zavarja, akkor ne vegye el feleségül.
2/89 anonim válasza:
Nem akarja kifejezni ilyen formában, hogy összekötötték az életüket.
3/89 anonim válasza:
Semmit. Feleségem se vette fel a nevemet. Nem dől össze a világ.
6/89 anonim válasza:
Semmit, én sem venném föl a leendő férjem nevét, egyszerűen csak azért mert már nem kötelező és nem tetszik a xyné vagy a kötőjeles megoldás, plusz szeretem a saját nevem. Szerintem ez a szokás már idejét múlt.
De ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem, tisztelem a férjem!
7/89 anonim válasza:
A férj miért nem veszi fel a nő nevét?
Na, ugyanezért a nő is megteheti.
8/89 anonim válasza:
A következő meg az lesz, hogy már a jeggyűrűt se hordja és játssza a facért. :D Csak tudnám minek házasodik egyáltalán az ilyen? :D
9/89 anonim válasza:
Azt, hogy oké. Engem előre lehet kövezni, akinek nem tetszik, ugyanis, ha házas lennék, nem venném fel a férjem nevét és a gyűrűmet nyakláncon hordanám, nem az ujjamon.
10/89 anonim válasza:
Nyakláncon a halott férj gyűrűjét hordják. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!