Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megsértődnétek, ha a párotok...

Megsértődnétek, ha a párotok szólna, hogy betegen tartsátok a távolságot, meg külön aludjatok?

Figyelt kérdés

2023. febr. 16. 16:16
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
50%
Ápolás nálunk bármi, ami miatt nekem kellene amúgy megmozdulnom az ágyból. Pl. tea készítés, kaja adása, ágynemű folyamatos cseréje, dolgok odaadása. És helyettem csináljon meg mindent, ha kell: bevásárlás, háztartás.
2023. febr. 17. 13:48
 32/34 anonim ***** válasza:
30%
Napi legalább 10 szer meleg ital pl tea, néhányszor ennivaló, szellőztetés, szeretlek, de szép vagy betegen is, milyen cuki kócos vagy, stb, hagylak aludni, szólj ha kell valami. Éjjel meg ha mocorog és zavarom az ágyon, alszik kanapén a másik, ha akarja visszamegyek. Azt nem akarjuk hogy a nem táppénzes felet kirúgják a kialvatlanság miatt, tehát aludnia kell ha nincs vészhelyzet, ott ahol legjobban tud.
2023. márc. 6. 21:35
 33/34 A kérdező kommentje:
32 Mi az hogy kirúgják? én állandóan álmosan dolgozom :D
2023. márc. 7. 07:13
 34/34 anonim ***** válasza:
49%
Nalunk magatol ertetodik kolcsonosen.
2023. márc. 7. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!