Megsértődnétek, ha a párotok szólna, hogy betegen tartsátok a távolságot, meg külön aludjatok?
Figyelt kérdés
2023. febr. 16. 16:16
21/34 anonim válasza:
20-as vagyok: tartsa a távolságot = a szokásos napi 20 puszit, ölelést stb. hagyjuk el, és ne aznap nézzünk összebújva filmet, ilyesmi. Nappal ha nagyon szarul vagyok akkor az idő nagy részét a hálóban töltöm, olvasok, netezek, alszom, ő meg a nappaliban dolgozik, ha nem vagyok nagyon szarul, akkor a nappaliban a kanapén, pokrócba bekuckózva csinálom ugyanezt. Szex nekem ilyenkor eszembe sem jut, bocs.
22/34 anonim válasza:
#20 Ez az amit én sem értek, mit értenek "ápolás" alatt.
Én ha beteg vagyok, akkor csak döglök az ágyban, vagy valahol a lakásban. Semmire nem vágyom, csak arra, hogy pihenjek.
Anyám volt ilyen "abajgatós" konkrétan őrületbe kergetett vele. Volt, hogy felnőttként otthon betegedtem le, elkezdett simogatni, ölelgetni, beszélni hozzám, én meg csak arra vágytam, hogy aludjak. Konkrétan hulla betegen eljöttem inkább a lakásomba.
23/34 anonim válasza:
Amúgy személy szerint azért is preferálom az elvonulós "pusztulást" mert így sokkal hamarabb túl vagyok rajta. Pár nap pihenés és vége. Nem az van hogy oda vissza fertőzzük egymást.
24/34 anonim válasza:
Nem, előbb sértődik meg ő, ha én vagyok beteg és távolságot akarnék tartani
25/34 anonim válasza:
Viszünk egymásnak enni-inni meg amit kér. Nálunk legalábbis.
26/34 anonim válasza:
Nem.
Úgy vigyáz mindenki az egészségére, ahogyan jónak látja - mindaddig, amíg ezzel másoknak kárt nem okoz!
27/34 anonim válasza:
#25 Oké, viszel enni inni. Ez napi kétszeri alkalom. A nap többi részében meg pihen a párod... :D
28/34 anonim válasza:
Érdekesek ezek a lepontozások, ezek szerint az itt lévők még a saját párjuk egészségére sincsenek tekintettel.
29/34 anonim válasza:
Mi nem napi kétszer szoktunk inni mondjuk.
Amúgy elnézést hogy válaszoltam a kérdésre…
30/34 A kérdező kommentje:
28 alap, hogy ilyenkor nem érdekel a saját egészségem, alap, hogy nem érdekel, hogy elkapom tőle, mert szeretem. Vannak akik még náthásan is külön alszanak meg nincs puszi, ezt nem is értem
2023. febr. 17. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!