Megsértődnél ha laikusként pár órás eszmecsere után megmondanám, hogy merre tovább a szakmádban? És mondjuk igazam is lenne.
Csomószor megtettem ezt emberekkel és sokan csak azért sem hallgattak rám...aztán rájöttek, hogy jó lett volna..
Pedig az előadásmód és az érvelés is szinte hibátlan volt.
Hogy kéne tennem? ..igazából csak nekik akartam jót mindig aztán lett a nagy megsértődés..
25f
szóval ti mind megsértődnétek..
szomorú
Tudod kérdező, a kéretlen vélemény olyan, mint a s**glyuk. Senki nem kíváncsi a másikéra.
De ha még igazad is van és valami okoskodó, fellengzős hangnemben adod elő (mint ezt a kérdést), úgy, hogy a kutya nem kérdezett téged, nyilván kiakadtak rád.
szövegértésügyileg nem én vagyok bajban..
leírtam, hogy.. "Pedig az előadásmód és az érvelés is szinte hibátlan volt.".. erre:
#haígyadodelőmagadakkornemcsoda
na mindegy úgy tűnik kevesünknek adatik meg rájönni mit jelent nyitottnak lenni az újra
Kedves Kérdező,
én nem sértődnék meg, ha pár órás eszmecsere után megmondanád, merre van az előre a szakmámban. Én csodálkoznék.
Megjegyzem, 25 éves koromban én is ilyen magabiztos voltam, mint mos Te. Azóta szerencsére ez az attitűdöm elmúlt. Tudod, a jövőtervezés nem okvetlenül hibátlan előadásmódok és briliáns érvelések mentén működik. Meggyőző mondóka és elfogadható lineáris gondolkodás szükséges, de nem elégséges mások -vélt vagy valós érdekeit tartalmazó- jövőjének befolyásolására, felismerésére.
Ha tehetségesnek érzed magad a coachingban és esetleg a futurulógiában, tanulj. És kéretlenül ne ajánld fel a segítségedet, mert -láthatod a fenti válaszokból- hiteltelen leszel, valamint megint lufinyúlnak fognak nevezni. Hát kell az neked?
Nekem pont egy ilyen emberre lenne évek óta szükségem, de fontos, hogy valóban jó eredménymutatója legyen.
Az emberek nagytöbbségének van vízóüja, elképzelése dolgokkal kapcsolatban, amihez nagyon tud ragaszkodni, így ha etőtl eltántorítják, akkor megy a hiszti. Megfelelően, jól felépített érvekkel alátámasztva talán elfogadóbbak tudnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!