Aki nem 8 órában dolgozik hanem csak pár órát az mit csinál?
Én pl egyetemre járok.
kb 10 év múlva megint szeretnék egy ideig részmunkaidőben dolgozni, amíg kicsik a gyerekeim.
Illetve ha lesz elég pénzem nyugdíjazom magam, viszont szeretem a munkámat, tehát kevesebb óraszámban folytatni fogom. És a megmaradt időben alszom, utazom a férjemmel, más hobbijaimnak élek stb.
#4 egyetemre járok, abban az időben, amikor nem dolgozom. Nyilván nappali aktív hallgatóként (úgy, hogy tisztességesen bejárok az órákra és nem csúszok, hanem a tanterv szerint haladok) nem tudok heti 40 órát dolgozni.
Gyakornokként dolgozom IT területen (AI), heti kb 20-30 órában. Fizetnek érte :D
Egy múzeumban vagyok múzeumpedagógus és tárlatvezető, az állandó beosztásom az alábbi:
~ kedd: 10:00 - 14:00
~ szerda: 10:00 - 14:00
~ csütörtök: 10:00 - 14:00
~ péntek: 10:00 - 16:00
~ szombat: 10:00 - 16:00
Néha szoktam ezeken kívül is dolgozni, amikor valamilyen rendezvény van, vagy be kell ugranom valaki helyett, de ugye ezek alkalmi esetek.
A munkámon kívül nyelveket tanulok, a hobbijaimmal foglalkozok, illetve a szeretteimmel töltök időt (a páromnak nincs fix beosztása, megrendelés alapján dolgozik, szóval könnyen szervezünk programokat).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!